Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?
Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..
Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk
"Nem én kezdtem el a fizetéses dolgot"
Akkor ki? Olvasd már vissza miket böfögtél ide.
Édes istenem (a kerdező 33-asára) 🤦 Miért hiszi ezen az oldalon az összes incel azt hogy a nőket a híresen agyoniskolázott és agyonfizetett Nagy Magyar Férfiak tartják el? Komolyan bohócok gyülekezete vagytok...
Pont ezért vagytok incelek. A nők jól élnek magukban, nem kell nekik egy kolonc aki csak lehüzza őket.
Nem igazán értem miről beszélsz de ismerősi körben mindenhol a barátaim tartják el a feleségüket
Jaj már, próbáld meg értelmezni a mondatok lényegét. Segítek, mert lehet pénzed van, de agyad nincs. A szoba közepére kaksizást nem szó szerint kell érteni. A lényeg az lett volna, hogy ezek szerint azt csinálsz amit akarsz, mert te építetted a házat. Na? Érted már? Vagy még így se megy?
Amúgy minek teszel fel kérdést, ha csak azt fogadod el, ha egyetértenek veled?
Szerintem pont csak a pénzedért lehet veled. Másért nem hinném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!