Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem kiakadt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..

Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk

2022. ápr. 1. 21:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
100%
Fhu de undorító egy példánya vagy az emberiségnek, kérdező.
2022. ápr. 1. 22:10
 32/102 anonim ***** válasza:
100%

"Nem én kezdtem el a fizetéses dolgot"

Akkor ki? Olvasd már vissza miket böfögtél ide.

2022. ápr. 1. 22:11
 33/102 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy a nők majd összefognak de ennyire.. nem gondoltam , inkább abba gondoljatok bele hogy ha nem lenne a férjetek aki viszi haza a pénzt akkor mennyire gondba lennétek , nyilván van kivétel de általában a férj tart el titeket meg a gyerekeket is
2022. ápr. 1. 22:13
 34/102 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de, max.a pénzedért van veled.(Már ha nem lenne képzelt feleség ugyebár.) Az ebből a néhány kommentedből kiderült, hogy más pozitívum nincs benned. Amúgy muti már, szerinted ki az a pár ember, aki itt megértett? Én kétféle választ olvastam. Aki nem ért meg, meg aki lesz.rja, hova hugyozol.
2022. ápr. 1. 22:14
 35/102 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem bírod a kritikát!!! 🤣Csak magadat akarod igazolni, a többiek nem értenek meg téged, te szegény..
2022. ápr. 1. 22:16
 36/102 anonim ***** válasza:
100%

Édes istenem (a kerdező 33-asára) 🤦 Miért hiszi ezen az oldalon az összes incel azt hogy a nőket a híresen agyoniskolázott és agyonfizetett Nagy Magyar Férfiak tartják el? Komolyan bohócok gyülekezete vagytok...

Pont ezért vagytok incelek. A nők jól élnek magukban, nem kell nekik egy kolonc aki csak lehüzza őket.

2022. ápr. 1. 22:19
 37/102 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak igénytelen, számító, de még hisztis is. Az a tipikus messze elkerülöd fazon.
2022. ápr. 1. 22:20
 38/102 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem miről beszélsz de ismerősi körben mindenhol a barátaim tartják el a feleségüket

2022. ápr. 1. 22:20
 39/102 anonim ***** válasza:
100%

Jaj már, próbáld meg értelmezni a mondatok lényegét. Segítek, mert lehet pénzed van, de agyad nincs. A szoba közepére kaksizást nem szó szerint kell érteni. A lényeg az lett volna, hogy ezek szerint azt csinálsz amit akarsz, mert te építetted a házat. Na? Érted már? Vagy még így se megy?

Amúgy minek teszel fel kérdést, ha csak azt fogadod el, ha egyetértenek veled?

Szerintem pont csak a pénzedért lehet veled. Másért nem hinném.

2022. ápr. 1. 22:24
 40/102 A kérdező kommentje:
Pénzem van de agyam nincs? Érdekes lenne..
2022. ápr. 1. 22:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!