Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?
Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..
Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk
Te hisztisebb vagy mint a feleséged. Ennyit hisztizni azon, hogy rendeltetésszerűen használd a dolgokat, vagy takaríts magad után rendesen, kiakasztó. Vannak takarításhoz fertőtlenítő törlőkendők. Szerezz be egyet, és azzal töröld fel a le huggyozott padlót, csempét.
Ha meg nem bírod a piát, akkor hanyagold. Nem tesznek a fejedhez berettát, hogy már pedig be kell rúgnod.
A mosdóba huggyozás meg sehogysem lesz gusztusos dolog, hiába érvelsz mellette. Ennyi erővel a tányérra is szarhatsz, csak mert az van kéznél. De ugye nem akarsz ilyen mélyre süllyedni?
az mondjuk nem derült ki, hogy mit szólt az asszony
engem nem zavar, nem tudom mi a baj ezzel, de itt sok a kötözködő
De most miért kell folyamat ezzel a sz*rós témával jönni? Miért hasonlítjátok ezt ahhoz, hogy a steril vizeletemet a mosdóba ürítem és azt egyből le is öblítem nem ugyanaz a kettő
Ennyi erővel én meg kitiltom a fürdőszobából mert unom hogy tele van a hajával minden
"Nem hiszem el, hogy ezzel jöttök hogy ide meg oda sz*rjak.. nem összehasonlítható a két dolog egymással"
De. Mind a kettő végtermék, és egyáltalán nem gusztusos.
"Teljesen kiakadt , ordibált meg hisztizett hogy milyen undoritó vagyok , stb."
Mert az is vagy.
A vizelet tiszta, steril ha hidtratált az ember meg is lehet akár inni a nagy dolog nem ilyen.. ne hasonlítsátok már össze , ezen is látszik, hogy azt se tudjátok miről beszéltek csak a szokásos női hiszti megy hogy nektek legyen igazatok.
De jólvan legyen igazatok akkor átszokok a WC-re aztán lehet szagulni ha mellé megy meg akkor lehet sűrűbben feltakarítani a WC-t ha ez a vágya , hihetetlen ez az egész már komolyan hogy én vagyok rossz meg undoritónak beállítva mikor pont az hogy a környezetet védem ezzel és az otthon tisztaságát is védem, hogy nem hugyozok mellé
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!