Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem kiakadt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..

Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk

2022. ápr. 1. 21:13
 51/102 anonim ***** válasza:
100%

Te hisztisebb vagy mint a feleséged. Ennyit hisztizni azon, hogy rendeltetésszerűen használd a dolgokat, vagy takaríts magad után rendesen, kiakasztó. Vannak takarításhoz fertőtlenítő törlőkendők. Szerezz be egyet, és azzal töröld fel a le huggyozott padlót, csempét.

Ha meg nem bírod a piát, akkor hanyagold. Nem tesznek a fejedhez berettát, hogy már pedig be kell rúgnod.

A mosdóba huggyozás meg sehogysem lesz gusztusos dolog, hiába érvelsz mellette. Ennyi erővel a tányérra is szarhatsz, csak mert az van kéznél. De ugye nem akarsz ilyen mélyre süllyedni?

2022. ápr. 2. 09:21
 52/102 anonim ***** válasza:
0%

az mondjuk nem derült ki, hogy mit szólt az asszony

engem nem zavar, nem tudom mi a baj ezzel, de itt sok a kötözködő

2022. ápr. 2. 09:23
 53/102 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy ezzel jöttök hogy ide meg oda sz*rjak.. nem összehasonlítható a két dolog egymással
2022. ápr. 2. 09:24
 54/102 A kérdező kommentje:
Teljesen kiakadt , ordibált meg hisztizett hogy milyen undoritó vagyok , stb.
2022. ápr. 2. 09:27
 55/102 anonim ***** válasza:
100%
Nézd kérdező, attól, hogy neked mindenhez is van gusztusod, a feleségednek(meg sok embernek sem) még nem lesz. Ha nem tetszik, hogy ő nem szeretné az általad toalettnek használt mosdót így használni, akkor válj el. Keress egy igénytelen, alkoholista, hajléktalan nőt, azt abszolút nem fogja zavarni, hogy te még a fejét is leszrod és a ruhájával törlöd ki a segged(ha egyáltalán kitörlöd). A feleséged nem ez a szint, ha tetszik, ha nem.
2022. ápr. 2. 09:37
 56/102 A kérdező kommentje:

De most miért kell folyamat ezzel a sz*rós témával jönni? Miért hasonlítjátok ezt ahhoz, hogy a steril vizeletemet a mosdóba ürítem és azt egyből le is öblítem nem ugyanaz a kettő

Ennyi erővel én meg kitiltom a fürdőszobából mert unom hogy tele van a hajával minden

2022. ápr. 2. 09:40
 57/102 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem el, hogy ezzel jöttök hogy ide meg oda sz*rjak.. nem összehasonlítható a két dolog egymással"

De. Mind a kettő végtermék, és egyáltalán nem gusztusos.

"Teljesen kiakadt , ordibált meg hisztizett hogy milyen undoritó vagyok , stb."

Mert az is vagy.

2022. ápr. 2. 09:42
 58/102 anonim ***** válasza:
100%
Az undorító jelző teljesen jogos rád nézve. Ezen nem háborogni kell, hanem vagy elfogadod hogy te egy undorító, igénytelen fószer vagy, vagy nem hugyozol a mosdóban. Ilyen egyszerű. Nem kell ezen ennyit hisztizni.
2022. ápr. 2. 09:45
 59/102 A kérdező kommentje:

A vizelet tiszta, steril ha hidtratált az ember meg is lehet akár inni a nagy dolog nem ilyen.. ne hasonlítsátok már össze , ezen is látszik, hogy azt se tudjátok miről beszéltek csak a szokásos női hiszti megy hogy nektek legyen igazatok.

De jólvan legyen igazatok akkor átszokok a WC-re aztán lehet szagulni ha mellé megy meg akkor lehet sűrűbben feltakarítani a WC-t ha ez a vágya , hihetetlen ez az egész már komolyan hogy én vagyok rossz meg undoritónak beállítva mikor pont az hogy a környezetet védem ezzel és az otthon tisztaságát is védem, hogy nem hugyozok mellé

2022. ápr. 2. 09:47
 60/102 anonim ***** válasza:
100%
Szent szar te tényleg ilyen ostoba vagy, vagy tetteted? A wct ugyanúgy rendben, tisztán, frissen illik magad után hagyni mint amikor használatba vetted.
2022. ápr. 2. 09:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!