Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szó nélkül ilyet tesz a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szó nélkül ilyet tesz a párod?

Figyelt kérdés

Hogyan reagálnátok le, ha kérdezés nélkül és minden nélkül a barátnőd bejelentené hogy nyáron 3 hónapra amerikába megy dolgozni egy táborba?

Aztán amikor bejelented hogy amikor a végén ha úgy van meglátogatod amikor már szabadon részt vehet a városnézésen, azt mondja hogy hát ő azt a munkatársaival fogja tenni, erre hogy reagálnál?22/F

Jól érzem hogy nem szeret engem ez a lány már eléggé?

Nem is érdekli hogy mit szólok ehhez, teljesen önző, gyakorlatilag mondtam neki hogy hiányozni fog nekem a 3 hónap alatt, azt a választ kaptam hogy kibirod

tegnap 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy vagy neki, nem vesz komolyan. Szerintem ő nem is a párjaként tekint rád, csak egy srác vagy akivel épp kavargat.
tegnap 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Két éve vagyunk együtt, valamikor ez szerelem volt, de már érzem hogy megváltozott velem kapcsolatban. Az egész abból indul ki hogy egy éve ezt hallgatom hogy ő nem érzi jól magát Magyarországon és külföldre akar menni, de én egyenlőre nem szeretnék.( A jövőben pl 5 év múlva igen ) De nem most.
tegnap 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:

22 évesen mit vársz? Most van lehetősége utazni, világot látni, és esetleg költözni is. Igen, ilyenkor még azért nem feltétlenül egy életre keres magának az ember társat... Sajnos el kell fogadni, ha úgy alakul, hogy különbözőek lesznek az utak.

Amúgy nem vagy köteles megvárni őt.

tegnap 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Dedó és vicc.
tegnap 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Sry bro de eddig csak pótlék voltál és valószínűleg egy jó barát már éppen csak nem tolja.

Dobd ki és lépj tovább nem éri meg az idődet.

tegnap 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!