Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenézel a párod telefonjába, a tudta nélkül?
Igen. Bízom benne, de statisztikus vagyok és nem szépek a számok a témában. Azok alapján pedig, az ördög sosem alszik.
Gyakorlatilag nagyobb eséllyel csalnak meg, minthogy teherbe essek, ha nem védekezek. Az azért kemény.
Párszor véletlenül néztem bele. Majdnem egyforma telefonunk van, előfordult, hogy csak felkaptam az egyiket és pont az övé volt. Természetesen azonnal le is tettem és megkerestem a sajátom.
Egyébként nem látom értelmét kutakodni a telefonjában. Elmondta a feloldó kódját, ha úgy van, akkor simán a kezembe adja, hogy tegyek már be valami zenét a kocsiban, vagy nézzek meg xy dolgot. Ha külön kéri, akkor persze használom az övét, de egyébként nem, mert magánügy (nyilván előttem is volt élete, aminek bizonyos részeihez nincs közöm).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!