Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem őszinte velem a barátnőm ilyen témában? Miért játssza meg magát?
2 éve élünk együtt, 2 és fél éve tart a kapcsolat. Igazából nincsenek nagyobb konfliktusok köztünk, jól megvagyunk. Viszont mostanában, jobban mondva az előző 2 hónapban feltűnt, hogy színleli az orgazmust, konkrétan mindig. Próbáltam beszélni vele erről, de nem sok sikerrel jártam. Ő azt mondja, hogy amúgy élvezi az együttléteket, csak mostanában nem tud elélvezni. Ezzel önmagában semmi nem lenne, ha nem színlelne folyamatosan orgazmust. Ha rákérdezek, akkor be is ismeri, hogy csak megjátszotta, majd azzal magyarázza, hogy nem akart megbántani. Holott többször "megbeszéltük", hogy semmi baj, csak ne játssza meg magát. De semmi hatása. Ráadásul tudja jól, hogy feltűnik, ha színleli, és mégis próbálkozik... Ettől meg úgy érzem, hogy folyamatosan a képembe akár hazudni, teljesen elmegy a kedvem tőle, ha ebbe belegondolok.
Ha kérdezem, hogy csináljak -e valamit máshogy, akár konkrétan mondok is valamit, akkor azzal jön, hogy túl zavarba ejtő erről beszélnie.
Igazából, amúgy a szexuális életünk gyakorisága nem változott, a barátnőm gyakran kezdeményező, talán jobban is, mint korábban. Látszólag, meg elmondása alapján élvezi is a dolgot.
Azért csinálja szerintem, hogy jobban felhúzzon téged és a szexnek hamarabb vége legyen.
Amúgy ez egy működő taktika, csak ő rosszul csinálja, ezek szerint.Nem az orgazmust kell ilyenkor színlelni, hanem azt, hogy mennyire élvezi a szexet.Olyankor mindig hamarabb elsül a férfi.
"Igazából, amúgy a szexuális életünk gyakorisága nem változott, a barátnőm gyakran kezdeményező, talán jobban is, mint korábban. Látszólag, meg elmondása alapján élvezi is a dolgot."
Ezt meg azért csinálja, mert fél, hogy elveszít, ha nem jön be neked a szex vele.Mint írod, téged lelomboz, hogy állandóan színlel.
Sok nő azért szexel amúgy rendszeresen, hogy maga a kapcsolat fenn maradjon, nem igazi vágyból.
Hát akkor fordítsuk le: 2.5 év alatt nem jutottatok el oda, hogy merjen kommunikálni, esetleg nem is tudod, mi jó neki a szexben.. Szerintem ez gáz.
Ha színlelünk, az azért van, mert ennyire alá akarjuk rendelni magunkat a pasinak - valamiért azt érezzük, mert megszoktuk, hogy ez így van -, hogy a pasi öröme fontosabb, mint a miénk, inkább színészkedünk, mint hogy jobban foglalkoznánk azzal, hogy mi mit akarunk. Oké kicsit általánosítóan többesszámba írtam ezt, nekem max a huszas éveim elején, ha volt ilyen, amikor annyira nem vettem még magam előre. Foglalkozhatnál azzal, hogy elnyerd a bizalmát, meg elélveztethetnéd csak úgy, szex nélkül is.
"azzal jön, hogy túl zavarba ejtő erről beszélnie."
Kérd meg, hogy beszéljen erről. Inkább legyen zavarban (legalább egyszer elkezdtek őszintén beszélni egymással! Persze erőltetni sem szabad, ha nagyon kellemetlen neki valamiért, akkor várni kell egy kicsit arra, hogy megnyíljon), mint hogy minden elromoljon köztetek.
Annyira viccesek ezek az okoskodó, kioktató hozzászólások. Azt nem veszitek észre, hogy ez kb csak azt mondja el, hogy mennyire nincs tényleges tapasztalatotok az életről. Hogy simán lehet olyan, hogy nehéz valamiről beszélni és be lehet szorulva az ember akármilyen kicsi dologba is.
Kérdezős szerintem ne megsértődj erre, hanem próbáld levenni a súlyát. Valamit tudatosabban kísérletezhetnétek is szexel. Pl, hogy legyen olyan, amikor csak egyikőtök irányít és az ő öröme számít. Ha használhatna téged, anélkül, hogy a te örömödre is kellene figyelnie, ha csak magára figyelne, akkor lehet rájöhetne, hogy mi az ami elviszi az orgazmusig.
Bár, azt is mondanám, hogy az ne legyen cél, hogy legyen orgazmus, inkább a szabad kísérletezés. Ahol még az a súly sincs ott, hogy veled mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!