Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ezen miért sértődött meg? Őszinte voltam vele, és végül őt választottam.
A tökömnek kellett elmondanod ezt neki!
Fölösleges terhet tettél a vállára, mert azt várod, hogy bocsásson meg. Ahelyett, hogy te elviselted volna a bűntudat terhét, ami idővel nyilván könnyebbedett volna.
Van rá esély, hogy ezek után szakít.
Mellesleg: ha én ilyen stádiumban lennék egy nővel, és nem konfliktusos helyzetben, hullámvölgyben, akkor meg se kívántam volna a nagymellűt, hanem csak azon járna az eszem, hogy mikor indulhatok végre haza a kedvesemhez.
#4 a mellméret nem a súlyodtól függ xd Van 60 kg-s vékony magas barátnőm E kosaras mellekkel és van körte alakú, nagy seggű is A-s cicikkel.
A 162 cm 57 kg kerek popsival B-s mellekkel szerintem bomba nő lehet. Aki ezt nem becsüli meg, az csak egy gyakoris troll lehet. Az egész kérdésnek troll szaga van.
Ennyire senki nem lehet érzelmi analfabéta!
Nyilván zavarja, ha megcsalod azért mert valaki szembejön, akinek nagy a csöcse.
Teljesen ideális kapcsolat. A csaj lesmárol minden izmosabb jóképűbb pasit, a csávó meg minden jó nőt. Nem is értem, hol ebben a probléma🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!