Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm ezen miért sértődöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm ezen miért sértődött meg? Őszinte voltam vele, és végül őt választottam.

Figyelt kérdés
Szóval az egyik kolléganőm picit flörtölt velem, ami őszintén tetszett, mert baromi vonzó nő, nagy keblekkel. Aztán csókolóztunk is, ami egyszerűen csodás volt, de aztán eszembe jutott a barátnőm, aki otthon vár. És megmondtam a nőnek, hogy ez ennyi volt. Hazamentem, most költözünk épp össze, és ő egésznap a lakást takarította meg bútorokat rakott össze meg ilyesmi. Aranyos volt, itthoni ruhában, kiengedett hajjal, és mosolygott, mert remélte, hogy tetszik amit csinált. És így is van, emiatt bűntudatom lett, és egy tea mellett elmeséltem neki, és hogy sajnálom. Ő pedig elpityeredett, és megkérdezte, hogy rögtön a nő után csókoltam-e meg. És hogy amíg ő egész nap a közös otthonunkat csinosította én megcsókoltam egy nagymellű nőt a munkában, és még mielőtt leállítottam volna, még kiélveztem. Ő egy pici 162 cm-es lány összesen 57kg B kosaras cicik, pici de kerek fenék, de aranyos. Viszont tudja, hogy alapvetően nem a zsánerem. Ez mind tegnap történt, nekem muszáj volt bemennem, mert hívtak. Este hazament a saját lakásába, ott aludt, és reggel nem jött át. Szerintetek miért bántódott meg? Mi lesz ez után, csak nem szakít, hülyeség lenne…

2022. szept. 26. 13:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele ha ugysem tetszik.
2022. szept. 26. 13:49
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
Ügyes kis provokatív kamukérdés. De tegyük fel igaz a történet, nagyon hülye lenne a lány ha nem szakítana érte. Úgy tűnik több esze van annál, hogy egy ilyen féreggel maradjon :)
2022. szept. 26. 13:52
 3/26 anonim ***** válasza:
40%

A tökömnek kellett elmondanod ezt neki!

Fölösleges terhet tettél a vállára, mert azt várod, hogy bocsásson meg. Ahelyett, hogy te elviselted volna a bűntudat terhét, ami idővel nyilván könnyebbedett volna.

Van rá esély, hogy ezek után szakít.

Mellesleg: ha én ilyen stádiumban lennék egy nővel, és nem konfliktusos helyzetben, hullámvölgyben, akkor meg se kívántam volna a nagymellűt, hanem csak azon járna az eszem, hogy mikor indulhatok végre haza a kedvesemhez.

2022. szept. 26. 13:53
 4/26 anonim ***** válasza:
19%
#2 és annyira nem is ügyes mert lesír róla hogy életében nem volt nő közelében, mert semmit se tud róluk :D A 162/57 az minden csak nem pici, legalábbis széltében, a B-kosár is elég valószínűtlen ilyen súly mellé.
2022. szept. 26. 13:56
 5/26 anonim ***** válasza:
90%

#4 a mellméret nem a súlyodtól függ xd Van 60 kg-s vékony magas barátnőm E kosaras mellekkel és van körte alakú, nagy seggű is A-s cicikkel.

A 162 cm 57 kg kerek popsival B-s mellekkel szerintem bomba nő lehet. Aki ezt nem becsüli meg, az csak egy gyakoris troll lehet. Az egész kérdésnek troll szaga van.

2022. szept. 26. 14:01
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire senki nem lehet érzelmi analfabéta!

Nyilván zavarja, ha megcsalod azért mert valaki szembejön, akinek nagy a csöcse.

2022. szept. 26. 14:03
 7/26 anonim ***** válasza:
19%
#5 nem, de azért a paraméterekből sejthető. A 162/57 az nem vékony. Persze ettől még lehet b-kosaras (mondjuk 80B) ha csak széles, de a melle kicsi ahhoz képest. Ezt látatlanban tényleg nem lehet megtippelni. Mindegy, a válaszom főleg arra reflektált hogy úgy ír le egy nyilvánvalóan nem picike és törékeny lányt mintha az lenne. Abban egyetértünk hogy troll.
2022. szept. 26. 14:06
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ideális kapcsolat. A csaj lesmárol minden izmosabb jóképűbb pasit, a csávó meg minden jó nőt. Nem is értem, hol ebben a probléma🤣

2022. szept. 26. 14:06
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Kamu!
2022. szept. 26. 14:08
 10/26 anonim ***** válasza:
90%
Te mosolyogva mgbocsátanál, ha a dolog fordítva történik, és ő hgyja magát tapizni és csókolni a falu bikájtól?
2022. szept. 26. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!