Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ezen miért sértődött meg? Őszinte voltam vele, és végül őt választottam.
Próbálom elhinni, hogy nem troll kérdés, ami nehezemre esik, de próbálom.
Szóval:
Minden oka meglenne, hogy szakítson veled, és ez lenne a helyes döntés. Tudod miért? A megcsalás önmagában elég, de ezen kívül érzelmileg nem vagy fejlett.
Egyrészt az ösztönöd irányít. Alapból a kolléganőre is úgy hivatkozol, hogy a nagymellű kolléganő. A barátnőd meg nem az ideálod. Nagyon a külsőségekre fekteted a hangsúlyt. Igen, fontos a kémia, de nem így írunk le embereket. És sokan ellen tudnak állni dögös kollégáknak/kolléganőknek. Ez szimplán akaraterő.
A hűség egy DÖNTÉS. Igen, baromi nehéz, mert rengeteg vonzó ember van, de ez a jellemedet írja le, hogy mit döntesz. Egy döntési lehetőség: azt választod, akit szeretsz, és kitartasz mellette, vagy engedsz a csábításnak és tőrt döfsz annak a szívébe, aki a közös otthonotokat készíti.
Nem csak a farokkal kell gondolkodni, ezért vagy ember és nem ösztönlény. Ha valaki dögös emberekkel akar kefélni, ne legyen kapcsolatban. Ha kapcsolatban vagy, akkor kötelezd el magad. Nincs középút, hogy ez is, az is.
Szóval:
komoly jellembeli változás kell neked ahhoz, hogy egyáltalán érezd, mit tettél most a barátnőddel lelkileg. Lehet, hogy szerinted ez nem nagy dolog, de simán okozhattál ezzel benne most egy olyan traumát, amit egész életén át hordozni fog.
És tudod mi a legnagyobb baj? Hogy ezért szívunk mi. Én 27/N vagyok, a barátom megcsalt, és azóta nem tudok bízni egy emberben sem, akárhogy próbálok. Na, tessék a hedonista társdalomnak itt vannak a következményei.
A vicces, hogy nem is biztos, hogy kamukérdés :( Sajnos.
Exem ezt simán eljátszotta, csak én nem voltam akkor mamlasz, hogy megbocsássak, hanem helyből kidobtam.
Tegnap a szomszéd fiú (olyan mint egy modell, az az arc, az a haj, úristen, és az a test...!) megkérdezte, bemennék-e hozzá egy kávéra. Megörültem neki, mert tényleg állati jó pasi, már ott elkezdtem bizseregni... aztán persze nemsokára lesmárolt, isteni volt a nyelve, fantasztikusan csókolt, minden pillanatát imádtam. Végül óriásit kufircoltunk nála, életemben nem élveztem ekkorát. Mindenki ilyen férfival akarna dugni. Mindenki. Ilyennel.
Te nem vagy olyan nagy szám. De azért kis rendes és cuki vagy, nem akarok köcsög lenni. Téged választalak. Ha máskor jön még egy ilyen félisten, majd utána is téged választalak. Akárkivel kefélek, te leszel az egyetlen, aki ágyba hozhatja nekem a kávét. Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!