Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem őszinte velem a barátnőm ilyen témában? Miért játssza meg magát?
2 éve élünk együtt, 2 és fél éve tart a kapcsolat. Igazából nincsenek nagyobb konfliktusok köztünk, jól megvagyunk. Viszont mostanában, jobban mondva az előző 2 hónapban feltűnt, hogy színleli az orgazmust, konkrétan mindig. Próbáltam beszélni vele erről, de nem sok sikerrel jártam. Ő azt mondja, hogy amúgy élvezi az együttléteket, csak mostanában nem tud elélvezni. Ezzel önmagában semmi nem lenne, ha nem színlelne folyamatosan orgazmust. Ha rákérdezek, akkor be is ismeri, hogy csak megjátszotta, majd azzal magyarázza, hogy nem akart megbántani. Holott többször "megbeszéltük", hogy semmi baj, csak ne játssza meg magát. De semmi hatása. Ráadásul tudja jól, hogy feltűnik, ha színleli, és mégis próbálkozik... Ettől meg úgy érzem, hogy folyamatosan a képembe akár hazudni, teljesen elmegy a kedvem tőle, ha ebbe belegondolok.
Ha kérdezem, hogy csináljak -e valamit máshogy, akár konkrétan mondok is valamit, akkor azzal jön, hogy túl zavarba ejtő erről beszélnie.
Igazából, amúgy a szexuális életünk gyakorisága nem változott, a barátnőm gyakran kezdeményező, talán jobban is, mint korábban. Látszólag, meg elmondása alapján élvezi is a dolgot.
Véletlenül nem szoktál "hisztizni", hogyha nem megy el?
Nekem volt olyan párom, aki egyenesen megsértődött, hogy miért nincs orgazmusom...Bár ennek ellenére én soha életemben nem játszottam meg a dolgot, de eléggé frusztráló volt.
És igen, ennek ellenére élveztem a szexet, de neki hiába mondtam, nem hitte el.
Nem lehet, hogy nálatok valami hasonló áll a háttérben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!