Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki hogy barátnőm nem őszinte velem az anyagiak terén?
Hiába kérdeztem azt mondja hogy nem így van.
Mutatta a számla történetét neten hogy nézzem meg hol vásárolt.
Viszont sokkal több bevétele van havonta (ez kB mindig ugyanakkora összeg) , mint amennyi félre tett pénze van..
Mindezt úgy hogy amíg szüleimmel laktunk nem kellett a közösbe adnunk, tehát takarékoskodhattunk.. De akkor sem tudom elképzelni hogy hol a többi pénz,mert drága holmikat sem vesz, csak a műkörmös anyagokat de az meghozza az árát..
Miért kutakodsz utána, miért kémkedsz benne?
Ha nem bízol a barátnődben, halálra van ítélve a kapcsolatotok. Egy jó kapcsolat egyik fő alappillére a bizalom.
Nézd ha mindent Kártyával fizet nem tud el pusmogni semmit
Sőt pénzlevételt is mutatja mikor hol mennyit vett le az már kérdés mire költi
Utalást is nyomon lehet követni mennyit molor kinek minek!
Szoval hamindent számlával fizet akkor az ott van
Körmözéshez a cuccok nem mindig olcsók
Ha vesz 60 ezerért egy UV lámpát
Akkor 20 ember körmét kell megcsinálni
1 ember minimum 2,5-3 órahossza
Számold ki mennyit dolgozik 60.000 forintért
És 20 ember nemfér bele az egész napba
Pl egy Zselés köröm 3200 Ft naturba
Díszítéssel 3500-4200 Ft
Géllakk 2000-2500 ft natur
Díszítéssel 3000-3200Ft
Attól függ mivel akril festékkel pl virág motívum vagy bármi +1000 ft
Kövekkel : strasszok 30 ft/ db ár
24N
Ha már nyomozgatsz, az régen nem kapcsolat.
Főleg, ha már ilyen szrság miatt.
A feleseged? Nem. Semmi kozod a penzehez.
En tuti nem mutattam volna meg a szamlatortenetem.
Mindenfele tulzas nelkul en ahogy ezt eloadtad volna nekem, abban a pillanatban kidobtalak volna. De tenyleg.
Soha nem voltam meg egyutt ilyen filleres hapsival, akar csak te, adta az Isten, vagy el is kerultek de keruljenek is el..!!!
Soha nem csinaltunk titkot kapcsolatban abbol hogy ki mennyit keres mennyi penze volt stb. Talan az alapoknal kene neked is elkezdeni..
Ha meg vett is maganak par cuccot eppen, akkor emg mit sajnalod tole???
Veletlenul 10ezerrel kevesebbet tudott felretenni abban a honapban? Nagy ugy....
Meg csak nem is a te penzedet kolti hanem a sajatjat!!
Gondolkozz el magadon ne legyel egy ilyen onzo, fillereskedo szaralak, mert az ilyeneket a normalis emberek ruhellik... tudod eppen erre mondjak azt h ket forintert az anyjat is .....
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!