Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem szégyen mennyire csak az anyagiak és a felszín számít a mai lányok jó részének? A több konkrét példával lent.
ez mindig is így volt.
pl régen volt egy híres viking harcos akinek az volt a poénja,hogy a haverja feldobta a megszállt faluban talált csecsemőt és ez a faszi a levegőben levágta a fejét.
a vikingek közt ő ezzel az ismétlődő "viccével" egy mulatságos figura volt.
Én sem követem csak instán kidobta a közösben és elszörnyülködtem mi folyik ott...
Nézd meg és a lájkok számát... de ha ezred annyi rendes foga lenne mint lájkja tuti boldogabb lenne a gyerek.
Én is így vagyok ezzel. :D
De adom a kérdező véleményét, a sok hülye tinilány benedvesedik az ilyen kis ratyiktól, akik állítom, már attól elsírnák magukat ha erélyesebben rászólnának, aztán meg rinyálnak hogy nem találnak igazi férfit.
Ja, viszont elfelejtettem hogy manapság a lányoknak az a férfi, akinek sok pénze van...
Hát elég groteszkül látod. Ez szimpla matematika. Lehet csak 10 ből 1 lánynak tetszik vagy annyinak se, de mivel több százezren látják, így ebből kijön pár ezer akinek tetszik. Meg jössz a foggal is...hát akkor pont nem felszínesek, ha ennek ellenére is jó. ( igen persze "eszméletlen" gazdag lett és CSAK emiatt kell nekik...)
Vannak anyagias lányok meg felszínesek, de a CSAK szó erős túlzás.
Na, a GYK szűzkommandó ismét ülést tart :D
Hogy vigasztalják egymást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!