Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan hogy férfi és nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy férfi és nő leül és megbeszélik a problémàkat?

Figyelt kérdés

Csalàdban nem volt erre péda és most a kapcsolatomban is ez van

Ha van ilyen hogy csinàljàtok?

jan. 15. 16:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Attóp függ, nekem érdekem-e. Ha nem érdekem, nem beszélem meg, hanem dobom a nőt, és letiltom mindenhonnan.

Haszontalan emberekre nem vesztegetek időt.

jan. 15. 16:33
 2/14 anonim ***** válasza:
23%
Próbáltál már nővel beszélni ilyen helyzetben? Előbb lesz meg a lottó ötös + Zendaya együtt, mintsem ez sikerüljön.
jan. 15. 16:49
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Alap

Ha ez nem valósítható meg az kizáró ok, akkor is ha minden másban álompár

jan. 15. 17:06
 4/14 anonim ***** válasza:
8%

3. De ha 100 dologból, 99 TÖKÉLETES, de az az egy KOMOLY dolog nem, elfogadod?

Pl.: MINDEN jó, de meg akarom rakni a kiscsajt a 4.-ről. Vagy kérlek, hogy SOHA, ne hívd át anyádat, mert rühellem! Na?

jan. 15. 17:15
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Persze, normális kapcsolatban alapvető. Én elég hirtelen haragú vagyok, de már szépen tudom kontrollálni. Ilyenkor ez úgy működik, hogy mondom, hogy most ideges vagyok, hagyjon békén, megnyugszom és aztán leülünk megbeszélni.
jan. 15. 17:16
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Szólok ilyenkor a menyasszonyomnak, hogy nem érzem jól magam, beszéljünk, amikor alkalmas lesz és elmondom, hogy hogyan éreztem magamat és mi bántott, ezt oda-vissza csináljuk úgy, hogy közben türelemmel, megértéssel és szeretettel állunk egymáshoz.

Pl. társaságban nem kezdek el a lelkivilágomról beszélni, mert csak előtte vagyok hajlandó teljesen megnyílni.

jan. 15. 17:36
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
4 te valami megkeseredett idióta vagy...
jan. 15. 17:37
 8/14 anonim ***** válasza:
13%
7. Szépen beszélj, keversz anyukáddal!
jan. 15. 17:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8 téged nem lehet keverni senkivel. Idióta vagy.
jan. 15. 18:04
 10/14 anonim ***** válasza:
17%

Az én kapcsolataimban nem kell külön semmihez se leülni. Minden akkor es ott helyben meg van oldva beszélve, amikor épp zajlik történik.

Vagy eleve egyik téma éri a másikat spontán is.

Max a főnökömtől kapok ilyen idegesitő kérést hogy beszélni kell.

jan. 15. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!