Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők megbeszélik egymás közt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők megbeszélik egymás közt a randijaikat?

Figyelt kérdés
Láttam erről videókat, hogy a nők sokkal többet elmondanak egymásnak az ismerkedéseikről, mint a férfiak. Szóval egy randi előtt már jellemzően több barátnőjükkel beszélnek róla hogyan alakul az ismerkedés és utána is kérdezgetik egymást mesélje el, mi volt és együtt kielemzik mi történt. A férfiak meg jellemzően nem, ők nem beszélik ezt meg senkivel, csak, ha már kapcsolat lesz belőle, előtte nem részletezik a haverjaiknak milyen csajjal találkoztak, milyennek látták, mik a megérzéseik.

ma 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Jaj dehogynem csinálják a férfiak is. Sőt még azt is megbeszélik milyen volt a csaj az ágyban.
ma 16:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy-két nőismerősöm, akivel megbeszéltem, de nagyon részletekbe sosem mentem bele. Mit csináltunk, szimpatikus volt-e, első benyomások, lesz-e folytatás, kb. erről... meg hogy hány éves, hogy hívják. De abba nem mentem bele sosem, hogy pontosan mi történt, ki mit mondott, abba meg pláne nem mennék bele, hogy más elemezze, hogy nekem mit kellene gondolnom egy randiról.
ma 16:48
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Mit beszélnek meg a férfiak egyáltalán? Nagyon nehezemre esik elhinni, hogy ilyen alap dolgokat sem osztanak meg még a közeli barátaikklal sem.
ma 17:39
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

Mi a férfi kollégáinkkal nem nagyon beszélgettük meg a nőügyeink részleteit, ez majd' 20 év tapasztalata. Nem vagyok kíváncsi, másik pasi hogyan kavar, és én sem kötném a haverok orrára, mit csinálok. A lányok úgy tapasztaltam, jobban megbeszélik ezeket.

F

ma 17:48
 5/13 anonim ***** válasza:
15%

"Jaj dehogynem csinálják a férfiak is. Sőt még azt is megbeszélik milyen volt a csaj az ágyban."

te nem férfi vagy, hanem nő, aki elképzeli, miről beszélhetnek a férfiak egymás közt. a valóságban tudod, mi a téma? legtöbbször meló, autó, foci, más semleges dolgok. ha szóba is kerül csaj, legfeljebb csak olyan, akihez semmi nem köt. semmi személyesebb, intimebb dolog. sok férfi még a saját párjával sem tud ilyen témákról beszélni.

ma 18:17
 6/13 anonim ***** válasza:
#5 Nem nekem szólt, de köszi a választ (#3 voltam)
ma 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:
28%
100 nőből 99 gonosz és irigy, úgyhogy nem.
ma 18:31
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nőként nyilván nem tudhatom, hogy a férfiak egymás között miket beszélnek meg és miket nem, de az a néhány közelebbi férfiismerősöm, akikkel vagyok olyan viszonyban, bizony simán megbeszéli az ilyesmit. Velem is és egymással is. Nem munkahelyen meg tágabb haveri körben, nyilvánosság előtt, de azzal a néhány nagyon közeli barátjával, akivel amúgy is mindent megbeszél, ezeket is megszokta. Nem úgy, mint a nők, de azért alap benyomások, megélések, főbb eseményleírások (mittudomén, hogy minigolfozni mentek meg megittak pár pohár bort utána, és közben jól érezték magukat, tetszik a csaj, reméli, lesz folytatás, kb ilyen szinten), de ez nőként nekem is így nézett ki mindig a barátnőimmel, csak több "lelkizős" résszel, hogy amikor _úúúúúúgy_ nézett rám, akkor mennyire jól éreztem magam, vagy hogy amikor megpróbálta megfogni a kezem, az tök kellemetlen volt, szerintem még korai, és akkor itt jöttek az inputok a barátnők részéről, meg a rávilágító kérdések, hogy tényleg korai-e, vagy valójában nem tetszik a pasi annyira, amennyire kellene. Szerintem inkább ez a különbség, hogy a pasiknál a "hallgatóság" csak sokatmondóan bólogat, dörmög, esetleg elsüt egy-egy disznó viccet, ha kérdez is, akkor ilyen tényszerű dolgokra, hogy mi volt a program vagy mikor vitte haza, volt-e akció, a nőknél meg ezek persze érdekes kérdések, de nem ez a fő irány, ott inkább tényleg az érzelmi oldalra mennek a kérdések, és emiatt sokkal "lelkizősebbek". De szerintem mindenki a hozzá legközelebb állókkal ugyanúgy megbeszéli az ilyesmit, nőként sem az irodában vagy az edzőteremben a futópadon mesélem ez ezeket a dolgokat.
ma 18:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Randikról sose beszélek...minek.
ma 19:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Akinek van ilyen barátja, azok megbeszélik szerintem. Függetlenül attól, hogy férfi v nő.
ma 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!