Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők megbeszélik egymás közt a randijaikat?
Szerintem a férfiak is megbeszélik, ez barátságfüggő, nem nemfüggő. A férfiaknak átlagban több olyan haverjuk van, akivel inkább baromkodni szeretnek, de nem komoly témákról beszélni, talán ezért ritkább, de akinek van rendes barátja, az szerintem megbeszéli. Legalábbis én tudom, hogy az exem beszélt rólam a legjobb barátjának már akkor, amikor először beszéltünk és csak pár üzenetet váltottunk.
Nekem két legjobb barátnőm van, szoktam velük ilyen témákról beszélni.
"Legalábbis én tudom, hogy az exem beszélt rólam a legjobb barátjának már akkor, amikor először beszéltünk és csak pár üzenetet váltottunk."
más az hogy mondod, hogy összejöttél egy lánnyal, de további részletekbe, milyen volt a randi, hogyan csókol, milyen az ágyban, nem szokás belemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!