Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ?

Figyelt kérdés

Párom 27L én 31F.

Mostanában egyre szélsőségesebben reagál olyan dolgokra aminek nincs sok jelentősége.

Pl tegnap 20 percel később értem haza mint amit megbeszéltünk mert ő éhes és kivan elkezdte csapkodni az ajtót flegmán lekezelően beszélni aztán rugdosta a táskám összepakolt és elment. Szerintem semmi jelentösége mert tudta hol vagyok és nem értem utána elmentem hozzá ott meg ugyanúgy csapkodott mindent leköpte a dolgaim engem és eddig ilyet nem csinált talált egy kissebb hajszálat a pulcsimon és azt mondta biztos megcsalom meg ilyen hülyeségek elkezdett lökdösődni kb nekem jött.

Ti szakítanátok vagy legyek türelemmel hozzá ?eddig nem nagyon volt ilyen

ma 10:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bsznám ki ilyen után csak úgy zörögne.
ma 10:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
1 és nő vagyok..
ma 10:37
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezd meg, mi változott. Ülj le vele beszélni. Valami gondja van, csak nem kéne hisztis pennának lennie. Amúgy köpés után bactam volna ki.

N

ma 10:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy ő éhes? Egyedül nem tud enni? A cselédje vagy?

Lökdös, köpköd és még azon gondolkodsz, hogy mi lehet a baja? Kit érdekel? Aki így viselkedik a párjával, teljesen mindegy, hogy miért teszi, a lényeg az, hogy nem szeret. Aki szeret, az nem viselkedik így.

ma 10:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha te azok után vele maradsz, hogy leköpött, vagy köpköd mint egy putris, csapkod, rugdoss akkor te ugyanolyan putris vagy mint ő.
ma 11:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert veled megteheti...
ma 11:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Most azonnal rúgd ki.

Csak gondold végig: aki ennyire nem képes a frusztrációját kezelni, aki így reagál le apróságokat, az hogyan reagálna akkor, ha az élet komoly próba elé állítaná?

Csak szólok, hogy egy munkahely elvesztése, a gyerekvállalás, majd később gyereknevelés ezerszer súlyosabb problémákat tartogat az életben, mint az, hogy 20 percet várni kellett a másikra éhesen. (Amúgy én sem értem, egymaga miért nem tud enni.)

Most következmények nélkül kiléphetsz ebből a kapcsolatból. Gondold végig, hogy esküvő, közös lakás, közös gyerek után ha nem bírod ezt tovább, mennyivel nehezebb lenne kilépni.

ma 11:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben ez az első eset, leülnék megbeszélni. Ha már máskor is rám várt, hogy legyen étel, köpködött, hisztizett avagy agresszív volt, akkor szakítanék. Ez azért nagyon durva, amit felsoroltál, nem tudom elhinni, hogy sose volt hasonló.
ma 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Miért csinálja ?"

Mert nem szeret, és szakítani akar.

ma 12:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Lökdös, leköp? Azonnali kuka! A frusztrációi hajtják, egy erőszakos ember. El fog jönni az idő amikor majd meg is üt.
ma 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!