Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mièrt csináljátok ezt?
Makacsság, önzőség v szórakoztok?
Egy hónapja szakítottam a pasimmal. Volt már ilyen előtte h összezördültünk ès akor egyből vette le a becenevet a szivecskèt meg a kapcsolati statuszt, kèpeket.
Most h tudom semmi esèlyem èn is levettem a kèpeket,de a profilján neki ott van h velem mèg kapcsolatban van. Mièrt nem szedte le? Most rám várna vagy akar valamit? 3 hete nem beszèltünk, tudom h nèlkülem boldogabb nem is akarok ez miatt ráírni.
1. nem minden férfi
2. aki igen , az pedig többnyire azért mert akkor úgy gondolják hátha a volt barátnőjüket nem szedi fel egy másik férfi.
Nem tudom, én nem csinálom.
Eleve nem is írom ki soha sehova, hogy kapcsolatban vagyok
Max pár közös kép (amiket szakítás után le is szedek)
Igazából nekem is volt olyan h mindent szedegetett le vki aztán én ismerkedtem és szólt h " azt hittem egyedülálló vagy" mondom igen,de még a csávó neve is ott volt és akkor szedtem le.
Azért se nyúlok hozzá és nem fogok ezért ráírni, nem fog ő győzni ha ott hagyott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!