Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ?

Figyelt kérdés

Párom 27L én 31F.

Mostanában egyre szélsőségesebben reagál olyan dolgokra aminek nincs sok jelentősége.

Pl tegnap 20 percel később értem haza mint amit megbeszéltünk mert ő éhes és kivan elkezdte csapkodni az ajtót flegmán lekezelően beszélni aztán rugdosta a táskám összepakolt és elment. Szerintem semmi jelentösége mert tudta hol vagyok és nem értem utána elmentem hozzá ott meg ugyanúgy csapkodott mindent leköpte a dolgaim engem és eddig ilyet nem csinált talált egy kissebb hajszálat a pulcsimon és azt mondta biztos megcsalom meg ilyen hülyeségek elkezdett lökdösődni kb nekem jött.

Ti szakítanátok vagy legyek türelemmel hozzá ?eddig nem nagyon volt ilyen

ma 10:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért csinálja, mert megteheti veled, elnézed neki. Először szóban bánt, aztán már lökdös… Lehetsz türelmes, ha meg is akarod magadat veretni. Itt nem opció leülni beszélni, már most agresszív, és fizikailag is kezdi. Minél tovább tűröd el, annál durvább lesz. Amikor majd szakítani próbálsz, leígéri a csillagokat, sír/zsarol/könyörög. Ha visszafogadod, akkor egy darabig úriember lesz, majd megint kezdi előről. Ne haragudj, hogy nyers voltam, de valahol sajnos tapasztalatból beszélek. És gyűlölöm a gondolatot, hogy mások is az én hibámba esnek.
ma 12:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem véletlen írtad 27 éves lányként, nem véletlenül.
ma 13:19
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Lökdös, leköp? 🤣

Milyen agyoniskolázott nővel jöttél te össze, dik? 🤣

Majd ha közös gyereketek lesz és azt fogja csapkodni...

Bizonyos c-típusú népeknél szokás ez a kulturált viselkedés, a hangoskodás, lökdösődés, köpködés!

ma 14:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Van valakije!

Valószínűleg nem stabil még a dolog és még nem derült ki számára, hogy mi a helyzet. A pasi

- csak flörtöl vele,

- csak szédíti,

- csak megdugni akarja,

- vagy egyszer már megdugta, de akarja-e mégegyszer

- lehet-e ebből kapcsolat

Utóbbi két pontnál lehet hogy a lelkiismeret-furdalás is dolgozik.

Valószínűleg a sorsod meg van pecsételve most azon munkálkodik, hogy nem Ő legyen a "bdsqrva" - azaz a hálátlan r'banc aki félrekúrt, pedig a pasija szerette. Egyébként az! Szóval a meló most azon megy, hogy Téged próbáljon beállítani felelősnek. Készülj fel, mert le fogja gyilkolni az önbizalmadat. Beállít megbízhatatlannak, hazugnak, agresszívnak (akkor is, ha Ő lökdös vagy rudossa a cuccodat - ez ugyanis provokálás, hogy üss vissza, amit aztán igencsak transzparensen fog mutatni mindenki felé), hűtlennek, és mindenféle gonosz, rossz embernek, aki alkalmatlan a társas kapcsolatra. Ez a nőknek ilyenkor azért is fontos, hogy a szakítás után ne jöjj össze másik nővel.

1.: mert, ha neki nem jön be a kapcsolat még szeretne részesíteni "abban a kegyben", hogy visszafogad

2.: mert, egyszerűen nem lehetsz boldogabb, mint Ő!

Megoldás: ne próbáld megmenteni a kapcsolatot! MENEKÜLJ! Keress kiutat - első sorban biztosítsd a lakhatásodat, aztán szép lassan angolosan távozz. Te legyél felül, Te legyél aki irányít, de hivatkozz arra, hogy az egész az Ő érdekében történik, mert jól láthatóan jobb lenne neki nélküled. Lenne még ezernyi duma erre.... de a lényeg; készítsd elő a terepet magadnak, mert ha késlekedsz, fájdalmasabb lesz.

ma 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:

A helyedben elkezdenék titokban magyarpetizni, csinálnék pár hangfelvételt a hisztijeiről.

Később még jó lehet.

ma 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!