Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ?
Párom 27L én 31F.
Mostanában egyre szélsőségesebben reagál olyan dolgokra aminek nincs sok jelentősége.
Pl tegnap 20 percel később értem haza mint amit megbeszéltünk mert ő éhes és kivan elkezdte csapkodni az ajtót flegmán lekezelően beszélni aztán rugdosta a táskám összepakolt és elment. Szerintem semmi jelentösége mert tudta hol vagyok és nem értem utána elmentem hozzá ott meg ugyanúgy csapkodott mindent leköpte a dolgaim engem és eddig ilyet nem csinált talált egy kissebb hajszálat a pulcsimon és azt mondta biztos megcsalom meg ilyen hülyeségek elkezdett lökdösődni kb nekem jött.
Ti szakítanátok vagy legyek türelemmel hozzá ?eddig nem nagyon volt ilyen
Lökdös, leköp? 🤣
Milyen agyoniskolázott nővel jöttél te össze, dik? 🤣
Majd ha közös gyereketek lesz és azt fogja csapkodni...
Bizonyos c-típusú népeknél szokás ez a kulturált viselkedés, a hangoskodás, lökdösődés, köpködés!
Van valakije!
Valószínűleg nem stabil még a dolog és még nem derült ki számára, hogy mi a helyzet. A pasi
- csak flörtöl vele,
- csak szédíti,
- csak megdugni akarja,
- vagy egyszer már megdugta, de akarja-e mégegyszer
- lehet-e ebből kapcsolat
Utóbbi két pontnál lehet hogy a lelkiismeret-furdalás is dolgozik.
Valószínűleg a sorsod meg van pecsételve most azon munkálkodik, hogy nem Ő legyen a "bdsqrva" - azaz a hálátlan r'banc aki félrekúrt, pedig a pasija szerette. Egyébként az! Szóval a meló most azon megy, hogy Téged próbáljon beállítani felelősnek. Készülj fel, mert le fogja gyilkolni az önbizalmadat. Beállít megbízhatatlannak, hazugnak, agresszívnak (akkor is, ha Ő lökdös vagy rudossa a cuccodat - ez ugyanis provokálás, hogy üss vissza, amit aztán igencsak transzparensen fog mutatni mindenki felé), hűtlennek, és mindenféle gonosz, rossz embernek, aki alkalmatlan a társas kapcsolatra. Ez a nőknek ilyenkor azért is fontos, hogy a szakítás után ne jöjj össze másik nővel.
1.: mert, ha neki nem jön be a kapcsolat még szeretne részesíteni "abban a kegyben", hogy visszafogad
2.: mert, egyszerűen nem lehetsz boldogabb, mint Ő!
Megoldás: ne próbáld megmenteni a kapcsolatot! MENEKÜLJ! Keress kiutat - első sorban biztosítsd a lakhatásodat, aztán szép lassan angolosan távozz. Te legyél felül, Te legyél aki irányít, de hivatkozz arra, hogy az egész az Ő érdekében történik, mert jól láthatóan jobb lenne neki nélküled. Lenne még ezernyi duma erre.... de a lényeg; készítsd elő a terepet magadnak, mert ha késlekedsz, fájdalmasabb lesz.
A helyedben elkezdenék titokban magyarpetizni, csinálnék pár hangfelvételt a hisztijeiről.
Később még jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!