Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az alábbiak közül melyikért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alábbiak közül melyikért lennél a legmérgesebb? Melyik a legbocsánatosabb? Ha a párod közös megegyezés nélkül...

Figyelt kérdés

...venne otthonra egy rágcsálót vagy kismadarat?

...venne otthonra egy kutyát vagy macskát?

... venne otthonra egy új tévét, de akkorát, hogy ha a kanapéról nézed, kiég a retinád?

...megenné egymagában a sajttálat, amivel te rengeteged fáradoztál, mire beszerezted a különleges hozzávalókat, majd szépen összekomponáltad, de még bele sem kóstoltál?

...egy csaladtagját vagy közeli barátját/barátnőjét vinné el egy két főre szóló, két hetes, tombolán nyert álomutazásra, és nem téged?

2021. okt. 30. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
A sajttálért morcos lennék, az utazásért mérges. A tv-t elfogadnám, az állatokat nem tudom elképzelni, hogy nem én halmoznám. :D
2021. okt. 30. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó számomra nem bocsánatos, kivéve ha a haldokló anyját viszi el így egy utolsó nagy élményre. Akkor rendben van.

Az új tévét akkor bocsátanám meg, ha visszavinné, és visszahozná a pénzt, amúgy takarodhat a fenébe, hogy a közös kasszánkból a megkérdezésem nélkül elkölt több mint félmillió forintot. Ha nem közös kasszán lennénk, akkor a saját pénzével nyilván azt csinálna, amit akar, nem foglalkoztatna.

A sajttálas dolgot megbocsátom, de újra kell produkálnia teljesen egyedül, a segítségem nélkül. Nem érdekel, hogy oldja meg.

A kisállatok hazahozatala attól is függ: ha valahol találta őket, és mentette, akkor elolvadok, hogy jó ember a párom. Ha vette, akkor morcosabb vagyok, de ezen túlteszem magam. Szeretem az állatokat.

2021. okt. 30. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Az első kettőért még a nyakába is ugranék. Kisállatokkal le lehet engem kenyerezni.

A harmadik csak szimplán hülyeség, de ha őt boldoggá teszi és van rá pénze, áldásom rá...

Negyedik szerintem aranyos, legfeljebb megmondom a vendégeknek is, hogy ő volt. Mondjuk nem fog megtörténni, mert én mega kajával sokat fáradozás két külön dimenzió.

Utolsó meg szerintem nem való egy kapcsolatba és nem is rá vall. Ha valamelyik szerette hatalmas álma válna valóra azzal az úttal, szerintem inkább nekiadná mindkét helyet. Voltunk hasonló helyzetben, akkor ez lett a vége. Egyébként bizonyos helyzetekben meg tudnám érteni, de az esetek 90%-ában annyira nem. Nekem ez esne a legrosszabbul szerintem.

2021. okt. 30. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:

az első kettő, rohadt nagy felelősség egy állat

de azért túl mérges ettől se lennék

2021. okt. 30. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

Madár jöhet en is madaras vagyok.

Kutya macskaert megbeszeles nelkul merges lennék.

Sajttalat szerintem hamar elengednem.

Utolsó amit nem nagyon tudnek ertelmezni.

2021. okt. 30. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Rágcsáló/kismadár : simán, imádok minden állatot

Kutya/macska : macska már van kettő, 45 négyzetméteres lakásban lakunk, szerintem ide több nem való. Kutya az sokkal nagyobb felelősség a sétáltatás miatt (mindketten főállásban dolgozunk és levelezőn tanulunk hétvégente, nem férne bele sehogy), szóval ha egy kutyát hazahozna helyzetfüggő lenne a reakcióm. Ha az utcán találta és megmentette akkor örülnék, rehabilitálnánk és ideiglenesen vigyáznánk rá, aztán keresnénk egy gazdit. Ha random elhoz egy kutyát, hogy ez most a mienk, akkor is örülnék, de mivel egyedül döntött, ő oldaná meg a sétáltatással kapcsolatos logisztikát, én nem tudom bevinni munkahelyre/suliba.

Sajttál : hát baromi mérges lennék, cserébe megkérném hogy főzzön / rendeljen valamit nekem, vagy állítsa elő, attól függ kinek és milyen alkalomból csináltam.

TV : a saját pénzét arra költi amire akarja, nem közös kasszázunk még, ráér max ha saját lakásba költözünk az albiból. Ha közösből nyúlna le fél milliót a kérdezésem nélkül, akkor addig a napig tartott volna a közös kasszázás.

Nyaralásra rokont vinni : engem nem zavarna ha elmenne valamelyik szülőjével vagy a tesójával nyaralni, amennyiben ez nem zárja ki a szokásos évi közös nyaralásunkat is kettesben.

23L, 4 éves kapcsolat

2021. okt. 30. 14:58
 7/10 harebell ***** válasza:

Bár nagyon szeretem az állatokat, de nekem alap, hogy megbeszélés nélkül egyikünk se hozzon haza állatot, így amiatt kicsit mérges lennék, aztán megbékélnék.

A tévé és a sajttál nem érdekelne.

Az utolsó helyzetfüggő. El tudnám fogadni, ha valamilyen okból pl anyukáját vagy testvérét viszi el, de beszéljük meg. Az rosszul esne, ha meg se kérdezne.

2021. okt. 30. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:

A kutya macska madar szoros allat - Allergias vagyok a szorukre. Konkretan valook lenne !!!

A tobbi nem olyan veszes.

Alapvetoen mindketten jarunk nyaralni kulon is.

TV nem erdekel leven soha nem nezek.

A kaja meg csak kaja egy sajttal kb 10 perc alatt osszedobhato

2021. okt. 30. 15:59
 9/10 anonim ***** válasza:

Az allatoknak örülnék, konlretan meglepeteskent fognam fel.

A tv-t lesz.rnam, ha nem kozos kasszan vagyunk. Ha igen, akkor sem erdekelne, ha egyebkent jol allunk, tehat nem hianyzik az a penz.

A sajttalert osszeugatnek vele.

A nyaralast ha megindokolja, hogy miert igy dontott es validak az ervei nem hisztiznek, ellenkezo esetben piszok rosszul esne.

2021. okt. 30. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Hozzám ne hozzon állatot senki, mert nem engedem be.

A tv nem érdekel, azt vesz amit akar magának.

Utálom azt is ha valaki az engedélyem nélkül beleeszik a kajámba, de ha csinálok valamit és tudom hogy ott van más is akkor általában két adagot csinálok.

Ha a nyaralást ő nyerte, akkor az övé. Úgy használja fel ahogy neki jól esik. Tőlem akárkivel mehet nincs harag.

2021. okt. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!