Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem kiakadt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..

Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk

2022. ápr. 1. 21:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
96%

"de tudja már a helyét"

Keménykedünk incike, keménykedünk? 🤡

2022. ápr. 1. 21:53
 22/102 anonim ***** válasza:
98%
A nejed fizetése megy rezsire meg bevásárlásra. Akkor ki is tartja el a családot? Mert te csak a kényelmi eszközöket veszed ami nélkül meg lehet lenni :)
2022. ápr. 1. 21:55
 23/102 anonim ***** válasza:
23%
Én is oda szoktam vizelni, utána meg is mosom, így higiénikus,nem marad vizeletes a hímvesszőm, se az alsógatyám, illetve hát a barátnőm is jobban szereti , mert mindig tiszta amikor orálozik spontán ;)
2022. ápr. 1. 21:59
 24/102 A kérdező kommentje:

Nem lehetsz ennyire buta, de lehet te is eltartott vagy aki nagyra van magával hogy fizeti a számlákat..

De mikor meg kell venni a 2,5 milliós jakuzzit akkor valahogy nem az ő pénzéből megy rá..

Sem akkor mikor okoskodik, hogy elektromos autó kell mert a dízel káros és a cégem lízingeli neki az új elektromos autóját..

Bűntény a mosdóba elvégezni a dolgot na meg az is ha a WC-n de mellé megy, de egyébként jól jön az appenázs

2022. ápr. 1. 21:59
 25/102 anonim ***** válasza:
97%
Oldjátok meg egymás között. Igazából a kutya se kíváncsi rád meg hogy te hova hugyozol.
2022. ápr. 1. 22:00
 26/102 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen nagy a szád, miért nem az asszonyt győzködöd, miért minket? Tőlünk aztán oda hugyozol, ahová akarsz. Mit tegyél? Menjél, térdepelj vissza a kukoricára, kis papucs😉
2022. ápr. 1. 22:04
 27/102 anonim ***** válasza:
100%

Te azt hiszed, hogy jól keresel már mindent szabad?

Szoba közepébe nem akarsz szarni? Gondolom azt is el kellene nézni, mert megkeresed a szőnyegre valót (vagy a kőre valót)

Tényleg csak a pénzedért lehet veled az asszony, másért nem hinném.

Jó lehet ilyen szeretetben élni.

2022. ápr. 1. 22:04
 28/102 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én se vágom hogy miért itt haknizol azzal hogy hova brunyálsz, kit érdekel, nemcsak a nemlétező feleségedet, hanem minket se. Csak jöttél fröcsögni és pénzes alfahímnek tettetni magad. Nem sikerült.
2022. ápr. 1. 22:08
 29/102 anonim ***** válasza:
100%
Milyen házasság ahol ennyire számon tartják kinek a pénze mire megy? Te meg akkor abból a pénzből zabálsz amit a nejed keresett meg. Vásároljál, főzzél magadra. Szép házasság.
2022. ápr. 1. 22:08
 30/102 A kérdező kommentje:

Ne hasonlítsuk már össze a szőnyegre ürítést ezzel.. azt hittem itt normális emberek megértik de látom van pár aki érti..

Nem én kezdtem el a fizetéses dolgot, lehet van ahol az asszony keres ott ő dirigálhat, de nehogy már ez legyen a legnagyobb gond amikor az én hasznom élvezi és nem a pénzért van velem

2022. ápr. 1. 22:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!