Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?
Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..
Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk
"de tudja már a helyét"
Keménykedünk incike, keménykedünk? 🤡
Nem lehetsz ennyire buta, de lehet te is eltartott vagy aki nagyra van magával hogy fizeti a számlákat..
De mikor meg kell venni a 2,5 milliós jakuzzit akkor valahogy nem az ő pénzéből megy rá..
Sem akkor mikor okoskodik, hogy elektromos autó kell mert a dízel káros és a cégem lízingeli neki az új elektromos autóját..
Bűntény a mosdóba elvégezni a dolgot na meg az is ha a WC-n de mellé megy, de egyébként jól jön az appenázs
Te azt hiszed, hogy jól keresel már mindent szabad?
Szoba közepébe nem akarsz szarni? Gondolom azt is el kellene nézni, mert megkeresed a szőnyegre valót (vagy a kőre valót)
Tényleg csak a pénzedért lehet veled az asszony, másért nem hinném.
Jó lehet ilyen szeretetben élni.
Ne hasonlítsuk már össze a szőnyegre ürítést ezzel.. azt hittem itt normális emberek megértik de látom van pár aki érti..
Nem én kezdtem el a fizetéses dolgot, lehet van ahol az asszony keres ott ő dirigálhat, de nehogy már ez legyen a legnagyobb gond amikor az én hasznom élvezi és nem a pénzért van velem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!