Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?
Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..
Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk
Rendszeres oda pisilek.
Sokkal jobb. Nem fröccsög szét. És víz is kevesebb megy.
Ráadásul mellé se megy.
Ennyi , aki azt írja, hogy csapkod a tükörre meg fogmosópohárba stb. az nem tudja miről beszél, egy csepp nem megy mellé pont ez a lényege a mosdónak, közvetlenül ott van a léced a mosdó felett így nem távolról lövellsz oda kvázi nem csapkolódik és félrecélozni se tud az ember
Hagyd őket kérdező.
Nem tudják. Most komolyan, mi az ami miatt ez probléma?
Nem értem!
Utána lemosod vízzel azt kész.
Én a fenekem is ott mosom pont jó méret.🤭
Persze. Ez hiszti csak.
Állítom a sok nő aki fikaz annál több pasija ugyan ezt csinálja csak nem tud róla a csaj
-Itt mindenki hülye?
-Itt? Mindenki!
"végre egy normális válaszoló "
Ja, minid az a normális, aki egyetért a kérdezővel :)
Két proli egymásra talált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!