Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem kiakadt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..

Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk

2022. ápr. 1. 21:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
80%
Nem érdekelnek a kifogások. Egy igazi igénytelen proli az, aki mosdóba hugyozik.
2022. ápr. 2. 16:20
 92/102 anonim ***** válasza:
100%
Én az itteni megnyilvánulásaid alapján már rég beadtam volna a válópert.
2022. ápr. 2. 16:22
 93/102 anonim ***** válasza:
14%

Rendszeres oda pisilek.

Sokkal jobb. Nem fröccsög szét. És víz is kevesebb megy.

Ráadásul mellé se megy.

2022. ápr. 2. 16:35
 94/102 A kérdező kommentje:

Ennyi , aki azt írja, hogy csapkod a tükörre meg fogmosópohárba stb. az nem tudja miről beszél, egy csepp nem megy mellé pont ez a lényege a mosdónak, közvetlenül ott van a léced a mosdó felett így nem távolról lövellsz oda kvázi nem csapkolódik és félrecélozni se tud az ember

2022. ápr. 2. 17:24
 95/102 anonim ***** válasza:
13%

Hagyd őket kérdező.

Nem tudják. Most komolyan, mi az ami miatt ez probléma?

Nem értem!

Utána lemosod vízzel azt kész.

Én a fenekem is ott mosom pont jó méret.🤭

2022. ápr. 2. 17:27
 96/102 A kérdező kommentje:
Én azt a kád szélére ülve szoktam elvégezni, ezen legalább még szerencsére nem hisztizett az asszony :) És igen, leöblítem ott is és kitusolom a kádat mielőtt valaki itt is jönne a dumával. Na meg ugyanaz mint amikor tusolás vagy fürdés közben mosod ott ki.
2022. ápr. 2. 17:31
 97/102 anonim ***** válasza:
14%

Persze. Ez hiszti csak.

Állítom a sok nő aki fikaz annál több pasija ugyan ezt csinálja csak nem tud róla a csaj

2022. ápr. 2. 17:35
 98/102 A kérdező kommentje:
Köszönöm a visszajelzést végre egy normális válaszoló , ez a másik sokan nem is tudnak róla. Na meg ne legyünk prűdek mikor szájba veszik akkor nincs gondjuk ezzel..?? Vagy amikor fordítva van?
2022. ápr. 2. 17:37
 99/102 anonim ***** válasza:
100%

-Itt mindenki hülye?

-Itt? Mindenki!

2022. ápr. 2. 18:42
 100/102 anonim ***** válasza:
100%

"végre egy normális válaszoló "

Ja, minid az a normális, aki egyetért a kérdezővel :)

Két proli egymásra talált.

2022. ápr. 2. 18:46
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!