Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lett rosszabb, ahelyett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett rosszabb, ahelyett, hogy jobb lenne?

Figyelt kérdés

Exemmel két évig voltunk együtt.Ezalatt én nagyszerűen éreztem magam, szerelmes voltam, úgy éreztem minden téren jól működik a kapcsolatunk.

Aztán ő megcsalt, én pedig erre kidobtam,letiltottam.

Kb. fél évig kitartóan járt utánam,(személyesen), hogy béküljünk ki.

Gondoltam adok neki még egy esélyt.

Én, mint nő azt feltételezném, hogy egy ilyen eset után csak jobb lesz, és mindent beletesz, hogy helyrehozzuk a dolgot.

De nem.

Ahelyett, hogy kicsit is kedveskedne, jókat beszélgetnénk, (mint régen), csak a szexet erőlteti, (amire én még nem állok készen),de azt nagyon durván.Nem tudok úgy felhozni semmilyen beszédtémát, hogy ne ide kanyarodna ki.

Miért?

tegnap 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé 0 a pasi.

Szerintem találsz magad mellé értelmes kedves pasit csak keress kitartóan.

Őt pedig hát végleg dobd ki.

tegnap 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Minek adsz neki esélyt? Ha tisztelne, és érdekelnék az érzéseid, nem csalt volna meg!

Nevetséges, te meg még azt hiszed, most jön a mennyország. Mondom: NEM FOG.

tegnap 23:05
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
Hát elég buta dolog volt visszafogadni... Nem fog változni. Ezt mindenki tudja.
tegnap 23:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert eleve csak a szex miatt tepert. Sose értettem ezt a visszafogadósdit.
ma 01:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!