Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem kiakadt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..

Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk

2022. ápr. 1. 21:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/102 anonim ***** válasza:
0%
Én a mosogatóba szoktam, ha épp az van közelebb.
2022. ápr. 2. 22:37
 102/102 anonim ***** válasza:

Megtörtént ami megtörtént.

Inkabb a megoldásra kéne fókuszálni.

Ha van elég hely akkor javaslom piszoár kiepítesét.

A magasság valóban kényelmetlen ezt be kell vallania minden férfinek.Főleg a gyerekek miatt is néhol elég alacsonyan van a csesze.Persze ra lehet ülni is,de sokan ezt nem szeretik,mivel van ennek egy tarsadalmilag berőgzül vetülete.

Nem éppen a legjobb megoldást választottad ez is igaz.Viszont azért élünk együtt,hogy a jelentkező hibáinkon túl tudjunk lépni,megbocsájtani és megoldani hatasosan,ami mindketfélnek jó.

Nálunk a bide let így kiépítve.

Nagyban lecsőkkentette a papirhasználatot,higiénikusabb,napközben is felfrissít,a mosáskor az alsóneműk sokkal szennyezetlenebbek.

Mindenkinek javára vállt.

2022. ápr. 3. 06:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!