Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?
Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..
Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk
Megtörtént ami megtörtént.
Inkabb a megoldásra kéne fókuszálni.
Ha van elég hely akkor javaslom piszoár kiepítesét.
A magasság valóban kényelmetlen ezt be kell vallania minden férfinek.Főleg a gyerekek miatt is néhol elég alacsonyan van a csesze.Persze ra lehet ülni is,de sokan ezt nem szeretik,mivel van ennek egy tarsadalmilag berőgzül vetülete.
Nem éppen a legjobb megoldást választottad ez is igaz.Viszont azért élünk együtt,hogy a jelentkező hibáinkon túl tudjunk lépni,megbocsájtani és megoldani hatasosan,ami mindketfélnek jó.
Nálunk a bide let így kiépítve.
Nagyban lecsőkkentette a papirhasználatot,higiénikusabb,napközben is felfrissít,a mosáskor az alsóneműk sokkal szennyezetlenebbek.
Mindenkinek javára vállt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!