Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem kiakadt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..

Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk

2022. ápr. 1. 21:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 A kérdező kommentje:

Ha beleesik a fogkefe a mosdóba te még használod? Hát én nem használnám tovább akkor sem.. oda mossa az ember a koszos kezét tele van bacikkal

2022. ápr. 1. 21:36
 12/102 anonim ***** válasza:
0%

Sok férfi csinálja ;) Lehet kényeskedni, de a világ nem omlik ettől össze.

Legyen saját csapod, ha megoldható.

Nő vagyok.

2022. ápr. 1. 21:38
 13/102 anonim ***** válasza:
100%

"De a pénz az jó amit haza viszek?"

Mért, talán a nejed nem dolgozik? És aki dolgozik, az már igénytelen proli legyen?

2022. ápr. 1. 21:41
 14/102 A kérdező kommentje:

Dolgozik csak éppen nem abból van se a mosdó se a ház amiben élünk , ha rajta múlna egy lukban élhetnénk.. amikor a ház épült akkor még 8x annyit kerestem , most hogy beajánlottam egy helyre pár éve már csak 4x annyit keresek mint ő , ennyit erről..

Nyilván nem mondom ezt neki nem akarom megbántani, de tudja már a helyét

2022. ápr. 1. 21:43
 15/102 anonim ***** válasza:
100%
Na pontosan az ilyen alja férfiak miatt örülök hogy nem a régi világban élek. Mit mondana egy ilyen ha a nő nem dolgozna?? Hányinger vagy és nem a csapba vizelés miatt. Persze lehet otthon nem ekkora a pofika és az asszony hordja a nadrágot.
2022. ápr. 1. 21:43
 16/102 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 1. 21:44
 17/102 anonim ***** válasza:
100%
Na azért a saját igénytelenséged azzal magyarázni, hogy többet keresel, és az asszony ne pattogjon jó dolgában,az mindent elmond rólad. Remélem onnan engeded magadnak a pohár vizet is amit megiszol😀
2022. ápr. 1. 21:45
 18/102 A kérdező kommentje:

A hozzád hasonlókkal szóba se állnék, maximum egy franciára, mi az hogy ne dolgozzon a nő? Te úgy gondolod, hogy a férfi tartson el teljesen? Most is én tartom el a családot az asszony amit keres elmegy a rezsire meg bevásárlásokra , de amikor új TV kell , nagyobb kocsi, medence, stb akkor valahogy azt nekem kell fedezni

2022. ápr. 1. 21:45
 19/102 anonim ***** válasza:
98%
Írtó gyenge és átlátszó napi provokáló kérdésünket láthatták.
2022. ápr. 1. 21:48
 20/102 anonim ***** válasza:
100%
Rendben hugyozz a mosdókagylóba amiért többet keresel. Na haladjunk.
2022. ápr. 1. 21:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!