Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?
Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..
Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk
Ha beleesik a fogkefe a mosdóba te még használod? Hát én nem használnám tovább akkor sem.. oda mossa az ember a koszos kezét tele van bacikkal
Sok férfi csinálja ;) Lehet kényeskedni, de a világ nem omlik ettől össze.
Legyen saját csapod, ha megoldható.
Nő vagyok.
"De a pénz az jó amit haza viszek?"
Mért, talán a nejed nem dolgozik? És aki dolgozik, az már igénytelen proli legyen?
Dolgozik csak éppen nem abból van se a mosdó se a ház amiben élünk , ha rajta múlna egy lukban élhetnénk.. amikor a ház épült akkor még 8x annyit kerestem , most hogy beajánlottam egy helyre pár éve már csak 4x annyit keresek mint ő , ennyit erről..
Nyilván nem mondom ezt neki nem akarom megbántani, de tudja már a helyét
Én emlékszem rád!
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__9..
A hozzád hasonlókkal szóba se állnék, maximum egy franciára, mi az hogy ne dolgozzon a nő? Te úgy gondolod, hogy a férfi tartson el teljesen? Most is én tartom el a családot az asszony amit keres elmegy a rezsire meg bevásárlásokra , de amikor új TV kell , nagyobb kocsi, medence, stb akkor valahogy azt nekem kell fedezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!