Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsiban. Szerelmet vall, berak szerelmes zenét, csókolgat engem, rajong. Mindeközben a zebrán átkelő nővel szemez, aki feltűnően nézte őt. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Valaki érti ezt?

Épp kifejezi nekem mennyire szeret, örül, boldog, repked énekli a zenével hogy mi örökké együtt, folyamat csókolgatna, én már szinte pirilok, erre előttunk átkel a zebrán egy nő(átlagos idős talán ronda is)aki feltűnően bámulja a párom a jó kocsi miatt, erre a párom feltűnően bámulja őt vissza es elkezdett dobolni is az ujjával amig a nővel szemeztek. Es énekli nekem tovább, csókolgat tovább, hogy te vagy a mindenem örökké együtt. És repked.

Egy pillanat szinte nekem áthúzta az egész "rómeós előadását".

Mi ez az egész?

#nők jelenléte
2022. febr. 21. 12:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/169 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező nem naív,mert igenis tudja mi a szitu a párjával.Csak a kérdését nem tudom mostmár hová tenni,hisz ugyanazt műveli mint a pasikája.Leírta a 42-ben is például.Kedves kérdező a férfiakat ha lehet ne skatulyázd be a jelenlegi párod viselkedése miatt.Én sosem voltam ilyen még fiatalon sem.Megint a sok válaszos voltam...
2022. febr. 21. 14:44
 52/169 A kérdező kommentje:
Még a taxisok is ránéznek néha a mellettük ülőre vezetés közben. Taxiórát is nézik stb.
2022. febr. 21. 14:45
 53/169 A kérdező kommentje:

51 nem művelem ugyanazt. Nem húzogatok mezes madzagot masok előtt, nem egotuningolok azon, hogy lessenek a pasik.(de a párom szerint de. Mert egyszer leálltam 4 sráccal beszelgetni mellette, azután majdnem kinyírt)

Ellenben a férfiak 90%-a tapasztalatom szerint meg ilyen egotuningolnak, szemeznek flörtölnek.

Engem tényleg csak az "ütött meg" hogy szerelmesen?

Pl rómeo mászik fel az ablakba Júliához és közben a vetkőző szomszédcsajon megakad a tekintete? Mert kb ez a szitu az ez volt.

2022. febr. 21. 14:49
 54/169 anonim ***** válasza:
100%
...Megkaptad a választ,hogy ez a pasi nem szeret téged.Csak kihasznál.Szóval nincs már miről beszélni ebben a témában.
2022. febr. 21. 14:51
 55/169 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem a szerelemről szól, hanem a tiszteletről. Legközelebb vágd nyakon, akkor rögtön, hogy ne tudja letagadni.
2022. febr. 21. 14:52
 56/169 A kérdező kommentje:

Mi a nem életszerű?

Habár engem is kiakaszt rendesen.

Nagyon egy minden részletre figyelmes férfi. Akinek nagyon jó vevői vannak a női jelekre. És használja is a vevőit.

Köszi a válaszokat elengedtem a témát. Meg azt is, hogy komolyan vegyem a barátom.

2022. febr. 21. 14:55
 57/169 anonim ***** válasza:
100%
55-ös milyen tiszteletről beszélsz te itt?Ha valaki szerelmes nem bambul meg VADIDEGEN NŐKET.Sőt semmilyet sem a párján kívül.Aki mást állít az hazudik.
2022. febr. 21. 14:56
 58/169 A kérdező kommentje:

55 ez spontán reflex volt, ahogy az exnél is.

Általában utolagos csak az önkontrolljuk, ahogy észrevettem.

Pl egyszer megesett hogy valahol hirtelen felkacagott egy nő, (én távolabb voltam)kapásbol abba az irányba nézett, de rögtön engem kezdett el keresni, hol vagyok es jött oda hozzám. Na akkor is kiakadtam, hogy igy felvillanyozza egy női kacaj hogy már "önvédelembol" keres engem, nehogy ráálljon egy masikra vagy hortelen minek rohan hozzám engem ölelgetni puszilgatni egy női kacajtol?.

Jo kis pszichologiai tema ez. Ezt meg bnom pasiján IS eszrevettem.

Amikor megjelenik egy 3. vagy képbe kerul egy 3., gyorsan a párjukhoz húzódnak közelebb. "Mint vmi fedezékbe a nők elől".azaz keptelenek semlegesek, nyugodtak maradni.

Ezt is csinálja a baratom.

2022. febr. 21. 15:01
 59/169 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy rendes pasit aki tényleg szeret.A sokdumás voltam. :)
2022. febr. 21. 15:03
 60/169 A kérdező kommentje:

59 van aki meg egy nőre sem néz a parja mellett, "csak" agyba főbe csalja a párját.

Csak ugy megjegyeztem mellékesen.

2022. febr. 21. 15:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!