Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsiban. Szerelmet vall, berak szerelmes zenét, csókolgat engem, rajong. Mindeközben a zebrán átkelő nővel szemez, aki feltűnően nézte őt. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Valaki érti ezt?

Épp kifejezi nekem mennyire szeret, örül, boldog, repked énekli a zenével hogy mi örökké együtt, folyamat csókolgatna, én már szinte pirilok, erre előttunk átkel a zebrán egy nő(átlagos idős talán ronda is)aki feltűnően bámulja a párom a jó kocsi miatt, erre a párom feltűnően bámulja őt vissza es elkezdett dobolni is az ujjával amig a nővel szemeztek. Es énekli nekem tovább, csókolgat tovább, hogy te vagy a mindenem örökké együtt. És repked.

Egy pillanat szinte nekem áthúzta az egész "rómeós előadását".

Mi ez az egész?

#nők jelenléte
2022. febr. 21. 12:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/169 A kérdező kommentje:

De ismétlem sok.jot nem várok tőle. Nem vagyok vele olyan alapon, ez miatt sem, hogy férjnek is kellene.

Igy járni jó vagy meg elmegy, aztán majd lesz valahogy, majd pörög az élet. Nemhiszem hogy gartanom kéne valodi kézkéréstol amibol szakítas lenne.

2022. febr. 21. 14:16
 42/169 A kérdező kommentje:

40 volt másik is, SZINTÉN olyan nő esetében aki mégcsak nőnek sem néz ki szinte.

Próbalt neki vetíteni stb. Csak épp engem masik 10 pasi ugrált ott körbe mindez mellett, és akkor azt láttam az egészben hogy ki van azon bukva mintha en jobb nő lennék mint amilyen jo pasi ő.

Mintha "rivalizalna" is velem.

Mintha versenyezne hogy vajon ő kell jobban a nőknek vagy en kellek jobban a pasiknak

De lehet már tulkombinálok rendesen. De ez jött le akkor

2022. febr. 21. 14:18
 43/169 anonim ***** válasza:
82%

"Igy járni jó vagy meg elmegy, aztán majd lesz valahogy"

Ahogy írtam,ti tényleg összeilletek.Dugjátok össze,amitek van.Kábé erre jó a kapcsolatotok...És ne írj többet,mert felesleges.Te magad kitárulkoztál.Biztos ő is így van veled...

2022. febr. 21. 14:20
 44/169 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem végig én írtam elárulom.Volt 1 vagy 2 válasz eddig,ami mástól jött.Egészségedre ha ilyennel vagy együtt.Akkor meg ne sírjon a szád...Pont olyan vagy mint ő.Összeilletek.
2022. febr. 21. 14:21
 45/169 A kérdező kommentje:
Mindenesetre tapad. Neha sok is.
2022. febr. 21. 14:23
 46/169 anonim ***** válasza:
100%
Én tutira nem lennék együtt ilyen majomparádéval.De gondolom tinik vagytok még...Majd kinövitek,vagy nem.
2022. febr. 21. 14:25
 47/169 anonim ***** válasza:
79%
Ez a kérdés nagyon-nagyon hihető és életszerű is. Mennyi naiv ember van :)
2022. febr. 21. 14:38
 48/169 A kérdező kommentje:

Mi is a hihetetlen benne?

Nekem inkább az a hihetetlen ha egy pasi ellenzővel menne a párja mellett, mert hű de szerelmes.

2022. febr. 21. 14:39
 49/169 anonim ***** válasza:
83%

48.

Hogy tud kifelé bámulni miközben téged csókolgat? Ez fizikai képtelenség. Egyszerre két irányba kellene néznie.

2022. febr. 21. 14:42
 50/169 A kérdező kommentje:

49

Mivel.ő vezet eleve 2 irányba néz. Sőt háromba mert a szamokat is ő válogatja, felém fordul pl csókot adni meg nekem énekel aztán vissza nezni az utat, jelen esetben a zebránal nezte hogy mikor vált pirosra. És kozben fordult vissza énekelni nekem tovabb csak megakadt a tekintet egy birka nőn aki les mint borju az uj kapura.

2022. febr. 21. 14:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!