Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsiban. Szerelmet vall, berak szerelmes zenét, csókolgat engem, rajong. Mindeközben a zebrán átkelő nővel szemez, aki feltűnően nézte őt. Ezt mire véljem?
Valaki érti ezt?
Épp kifejezi nekem mennyire szeret, örül, boldog, repked énekli a zenével hogy mi örökké együtt, folyamat csókolgatna, én már szinte pirilok, erre előttunk átkel a zebrán egy nő(átlagos idős talán ronda is)aki feltűnően bámulja a párom a jó kocsi miatt, erre a párom feltűnően bámulja őt vissza es elkezdett dobolni is az ujjával amig a nővel szemeztek. Es énekli nekem tovább, csókolgat tovább, hogy te vagy a mindenem örökké együtt. És repked.
Egy pillanat szinte nekem áthúzta az egész "rómeós előadását".
Mi ez az egész?
#3 12:26 vagyok, én is bámultam már meg valakit kocsiban, szimplán mert a tükröződéstől nem voltam biztos benne, hogy ismerős ül-e benne (akinek tudtam hogy van kocsija, de nem tudtam hogy milyen)
Itt is lehetett hasonló, ő meg csak nézte, hogy a csaj mit néz :)
Nagyon is jol levette azt, hogy a nő a bugyiját eldobná. Ne menjunk bele naivoskodásba.
Ha megkérdeztem volna, letagadná. Semmi értelme nincs ilyenkor kérdezősködni. Mert hülyének néznek, rosszul lattam meg a többi duma.
Az okoz nekem fejtörést hogy és mindezt nem azért mert un nem szeret vagy a kapcsolat végét járnánk, hanem a szerelmes ködben ezt kapni, mi lesz később??
Most ebbe én hogyan lassam bele barmi pozitívat is?
Biztos a kocsija miatt vagy vele...
Tiszta dedó...
Velem rendszeresen megesik, hogy ha bemegyek valahová mindent megnézek. És volt nem egy barátnőm, aki az első alkalmakkor megjegyezte, hogy mennyire nem rá figyelek, és, hogy mi a baj?
Én pedig mindig elmondtam, hogy ez nálam berögzült reflex, mindig megnézem a kijáratokat, kamerákat, őröket, tűzjelzőket, útvonalakat,...
7 pont nem. A kocsija inkább irritál engem
8.nem megnézte, hanem "vette az adást"
És viszonozta is.
Mikozben énekli, hogy meghalna értem meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!