Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsiban. Szerelmet vall, berak szerelmes zenét, csókolgat engem, rajong. Mindeközben a zebrán átkelő nővel szemez, aki feltűnően nézte őt. Ezt mire véljem?
Valaki érti ezt?
Épp kifejezi nekem mennyire szeret, örül, boldog, repked énekli a zenével hogy mi örökké együtt, folyamat csókolgatna, én már szinte pirilok, erre előttunk átkel a zebrán egy nő(átlagos idős talán ronda is)aki feltűnően bámulja a párom a jó kocsi miatt, erre a párom feltűnően bámulja őt vissza es elkezdett dobolni is az ujjával amig a nővel szemeztek. Es énekli nekem tovább, csókolgat tovább, hogy te vagy a mindenem örökké együtt. És repked.
Egy pillanat szinte nekem áthúzta az egész "rómeós előadását".
Mi ez az egész?
https://www.youtube.com/watch?v=KUKIXEK2o9c&list=RDKUKIXEK2o..
Inkább hallgass zenét és többet ne állj szóba azzal a lámával :D
Ugyanaz voltam.
Meg aki nem szerelmes, az betesz szerelmes zenét, meg csókolgatja a párját meg enekel neki a kocsiban mint kvázi egy "idióta"? Es ez csak egy dolga az ezerböl.
Gondolkozz már.
A leglehetetlenebb dolgokra is képes lenne, amilyen "elborult".
Bizonygassátok csak h nem szeret.
Azota kb 50 szer hivott ma mindekozben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!