Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abban a párkapcsolatban, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban a párkapcsolatban, ahol az egyik fél azt mondja a másiknak "mit játszod az eszed", szerintetek ő szerelmes?

Figyelt kérdés
Illetve gyerekesnek gondoljátok, ha ez a férfinak rosszul esik, és megsértődik rajta?

2022. febr. 16. 10:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
A sértődés gyerekes, de aki mondja, annak sincs már meg a rózsaszín köd, az tuti. Ez az a fázis, amikor már valóban látod, milyen is a másik fél, nem csak azon a bizonyos ködön keresztül.
2022. febr. 16. 10:36
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

Nálunk is volt hasonlo.

Én azt kaptam már nem is tudom mire hogy fogyatékos vagyok.

Nem is a szo hanem az tett be nagyon, hogy ezt olyan 100 hogy mondja aki szerelmes. Sőt ilyeneket max olyannak mondunk akit nemhogy nem szeretunk, de utálunk vagy irritál stb

Szinte sokként ért az, azzal szembesülni, mintha nem szeretne. (Ilyenért én már belül szakítottam is az exemmel azaz ott adtam fel azt hogy a tüzet már nem lehet visszahozni amikor olyanokat kezdett nekem mondani, hogy k.ssoljál)

Nagyon sokat bizonyított ahhoz a mostani barátom, a bocsánatkérésen túl, hogy en ujra képes legyek neki azt elhinni, hogy szeret. Amit nem is abbol hittem el amiket tesz mond, hanem azokbol a tudattalan ösztönös apro dolgaibol amik azt tükrözik, hogy szeret.

A megsértődés jogos reakcio. Csak a szánalmas emberek akiket el lehet nyomni taposni csak azok nem sértődnének meg

2022. febr. 16. 10:49
 3/11 pihécske válasza:
77%

Szerintem nem az alapján kéne elítélned a párod viselkedését amit éppen mondott egy pillanatban, attól még szerethet hogy ilyet mondd nem mellesleg ismerek olyan embereket akiknek ez szavajárása, s senki nem sértődik meg rá, sőt én is szoktam mondani s senki se sértôdik meg rá.

Azt se tudjuk mi a szituáció, mire mondta s hogy jogos-e?

De a lényeg ne ez alapján akarj egy komplex érzelmet elbírálni.

2022. febr. 16. 10:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Erre ma megint lefogyatékosozott. Kidobtam.

Csak gondoltam megirom

2.voltam

2022. febr. 16. 13:26
 5/11 anonim ***** válasza:
20%

Help. Könyörög hogy ne szakítsunk, bocsanatokat kér, esdekel, már megint. Azt mondtqm ezért kitalálok neki valami szankciót. Hogy tanulja meg örökre hogy tisztelni kell.

Mi legyen az?johet privben is

4.voltam

2022. febr. 16. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
5. Engedd el és felejtsd el. Sose fog tisztelni.
2022. febr. 16. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
53%

Jelenleg ez megy. Ma pakoltatom el.

Nekem egy az egyben olyan mintha nem szeretne az, aki így lekezel.

2022. febr. 16. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy szerelmes...es ha hagyod csak roszabb lesz. Tudja h veled lehet Így beszélni következmények nélkül..a végén lábtörlőnek fog nézni
2022. febr. 18. 12:53
 9/11 NTBS ***** válasza:
Ha egyszer kicsúszik és elnézést kér akkor igen, de ha rendszeres, akkor felejtős minden szinten.
2022. febr. 18. 22:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyik exemnek a szavak volt a szeretetnyelve, ha azt akarta, hogy boldog legyek, elérte, ha azt, hogy szomorú és öngyilkosságon gondolkozzak, azt is. Na hát én mindenféle ótvar k.urva voltam. Azt mondta szakításnál, hogy a tekintély miatt mond ilyeneket, meg szerinte keménynek kell lennie egy fiúnak, mert gáz, ha vannak gyengébb pillanatai meg érzései. Na hát engem elveszített ezzel.

Szard le, hogy szeret e vagy sem, tök mindegy, ha nem tudja jól kifejezni, akkor cseszheti az érzéseit.

2022. febr. 19. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!