Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abban a párkapcsolatban, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abban a párkapcsolatban, ahol az egyik fél azt mondja a másiknak "mit játszod az eszed", szerintetek ő szerelmes?

Figyelt kérdés
Illetve gyerekesnek gondoljátok, ha ez a férfinak rosszul esik, és megsértődik rajta?

2022. febr. 16. 10:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Jó sok válasz jött, amit köszönök :)

Ugyanakkor úgy korrekt, ha leírom nagyjából a szituációt, mert nem akarom hogy úgy tünjön,hogy a saját verziómat adom elő.

Volt egy kisebb családi csetepaté, az egyik rokonával összeveszett, amit nekem akkor négyszemkzt taglalt,elmesélte, mennyire sajnálja. A békülés megtörtént, és mind a hárman a nappaliban a téma valahogy szóba jött, és megkérdeztem, hogy vajon miért tette ezt? Mert ilyent nem szokott, és nyílván nem is úgy szántam, mert azt elmondta sajnálja, de az okot, mikor máskor is veszett, és nem eddig fajult a dolog az nem. Nem gondoltam így alakul, és akkor kaptam meg az omminózus Mit játszom az eszemet, ami nem esett jól.

Egyébként a lábtörlős hasonlatot én is sokszor mondtam, de a kutyát is, nyílván kisebb-apróbb dolgokkal, de érezteti azt,ahogy érzem magam, de máskor meg kimutatja hogy szeret. (Sajnos egyre ritkábban, már az érintések,puszi,csók sem gyakori.)

Igazából fogalmam sincs mi okozza, én azt hittem mindent meg tudok oldani, de ha másik oldalt egyre ritkábbak a non-verbális reakciók, vagy egyre több csúnyaságot kap az ember,amit régen nem,úgy nehéz.

2022. febr. 19. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!