Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsiban. Szerelmet vall, berak szerelmes zenét, csókolgat engem, rajong. Mindeközben a zebrán átkelő nővel szemez, aki feltűnően nézte őt. Ezt mire véljem?
Valaki érti ezt?
Épp kifejezi nekem mennyire szeret, örül, boldog, repked énekli a zenével hogy mi örökké együtt, folyamat csókolgatna, én már szinte pirilok, erre előttunk átkel a zebrán egy nő(átlagos idős talán ronda is)aki feltűnően bámulja a párom a jó kocsi miatt, erre a párom feltűnően bámulja őt vissza es elkezdett dobolni is az ujjával amig a nővel szemeztek. Es énekli nekem tovább, csókolgat tovább, hogy te vagy a mindenem örökké együtt. És repked.
Egy pillanat szinte nekem áthúzta az egész "rómeós előadását".
Mi ez az egész?
Tegnap hirtelen elsírta magát amiatt mert ezt es a megcsalasi témát felhoztam neki.
Hogy hogy juthat ilyen eszembe? Annyira fájt neki (lesokkoltam)hogy nem bízom benne hogy egy az egyben mellre szívta.
Elkezdte mondani hogy ez most honnan miért, hogy jut eszembe ilyen, mikor a mindene én vagyok, és ahogy mondta tovább tele lett könnyel a szeme elakadt a hangja, és sírt.
Betegesen feltekeny vagy,nagyon alacsony az onbizalmad kerdezo. En is iylen voltam es azert vagyok is,csak sokkal konszolidaltabban.,
Barkire nez a baratod barmit csinal te azt lesed,hogy miert teszi es tuti masokat bamul es tuti masok erdeklik,te nem vagy eleg jo vagy o biztos nem elgedett magaval stb.
Egy dolgot tehetsz meg pedig epited az inbizalmad,mert ez nem normlis.A csavo barhova tekint te ugyis bee fogod magyarazni hogy azert mert szurna a csajt.
Alapvetően kettőnk közül ő a féltékeny. És nagyon nem gyengén.
Nem az önbizalmammal van baj, csak ugy megütköztem azon a pillanaton.
89
Nem tudsz arrol hogy aki más szakításának örül az mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!