Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsiban. Szerelmet vall, berak szerelmes zenét, csókolgat engem, rajong. Mindeközben a zebrán átkelő nővel szemez, aki feltűnően nézte őt. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Valaki érti ezt?

Épp kifejezi nekem mennyire szeret, örül, boldog, repked énekli a zenével hogy mi örökké együtt, folyamat csókolgatna, én már szinte pirilok, erre előttunk átkel a zebrán egy nő(átlagos idős talán ronda is)aki feltűnően bámulja a párom a jó kocsi miatt, erre a párom feltűnően bámulja őt vissza es elkezdett dobolni is az ujjával amig a nővel szemeztek. Es énekli nekem tovább, csókolgat tovább, hogy te vagy a mindenem örökké együtt. És repked.

Egy pillanat szinte nekem áthúzta az egész "rómeós előadását".

Mi ez az egész?

#nők jelenléte
2022. febr. 21. 12:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/169 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz vagyok megint.Figyi azt teszel amit akarsz.Ha igaz a történeted,elég butácska lehetsz...Az utolsó válaszodból az jött le,hogy frankón összeilletek...

"Ő irto féltékeny szerinte én lesem a pasikat, és nem fordítva, ő ilyen miatt mégsem hagy el. Hogy ezeket hiszi rólam."

2022. febr. 21. 13:47
 32/169 anonim ***** válasza:
100%
ugye nem gondolod komolyan, hogy egy átlagos idős talán ronda is nőt azért nézett, mert tetszett neki?
2022. febr. 21. 13:47
 33/169 A kérdező kommentje:
32 azt lattam a szituból, hogy egy nőnek ő bejön mint pasi, ezt az adást vette, hogy a nőt ergo mrg lehetne kettyinteni, és azt jelezte vissza a nőnek hogy viszonzott. (Mindez ugye mentálisan csak mert a valoságban hozzá se szólna. Azaz ez csupán egyfajta spontán pillanat volt, vagy inkabb reflex?)
2022. febr. 21. 13:52
 34/169 A kérdező kommentje:

Ez olyan mintha egy srác lógo nyelvvel lihegne utanam en meg húznám neki a mézes madzagot meg szórakoznék vele.

Ez volt abban a pillanatban

2022. febr. 21. 13:53
 35/169 A kérdező kommentje:

"szórakoznék vele." Úgy, hogy valójában nem akarok semmit tőle.

De mindez szerelemvallomások közepén?

2022. febr. 21. 13:54
 36/169 A kérdező kommentje:

Jut eszembe amikor az exemmel szakítottam és kapart, szinten kocsiban ültünk, detto ő is ugyanezt csinálta.

Majd' belepusztult abba, hogy dobtam, nekem könyörög, (csoda hogy nem lett öngyilkos),de azért zebrán kitekeredik a nyaka egy másik nő után. Aztan ő mondjuk észbe is kapott hogy lesheti azt a nőt, ha ezt se kapja meg, aki mellette ül. Mert ő aztán huzott szájjal el is fordította a nőről a tekintetét.

2022. febr. 21. 13:59
 37/169 anonim ***** válasza:
85%
31-es vagyok újra.Te tényleg egy buta "tyúk" vagy,ha azt hiszed,hogy szeret.Simán levágni a dolgot,ha valaki tényleg úgy néz meg egy másik embert.34-ben ezt le is írtad.Szerintem menekülj az ilyen ember karmai közül,ahogy írtam.
2022. febr. 21. 14:00
 38/169 anonim ***** válasza:
82%
:D Ugyanaz vagyok.Ha szereted az e46-osokat,nekem az van.És csajom sincs. :P És eszem ágába sem jutna idegen nőket nézegetni ha lenne most párom.Na szia.Hagyd ott a fa**ba az ilyen tetűt.
2022. febr. 21. 14:05
 39/169 A kérdező kommentje:

Arra gondolok még, azon kivul amiket írtok, hogy nem lehet ennek talán az is oka, hogy önbizalomproblémas, féltekeny es külső megerősítésekkel kompenzálna? Csak mert valoban nem kellene neki az a nő. Nem azért volt az egész. Én kellek neki.

Simán hülyíti a nőket magyarán és hízlalja az egóját, ha lesik. Mikozben van, akit szeret, és akit birtokolni akar, ellenben a többivel.

2022. febr. 21. 14:14
 40/169 anonim ***** válasza:
85%
...Az ilyen hapsik nem szerelmesek.Gyanítom,hogy nem csak ez az egy eset volt...De csak nyugtasd magad,hogy biztosan szeret...Hehehe ^^ Előző voltam megint.
2022. febr. 21. 14:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!