Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsiban. Szerelmet vall, berak szerelmes zenét, csókolgat engem, rajong. Mindeközben a zebrán átkelő nővel szemez, aki feltűnően nézte őt. Ezt mire véljem?

Figyelt kérdés

Valaki érti ezt?

Épp kifejezi nekem mennyire szeret, örül, boldog, repked énekli a zenével hogy mi örökké együtt, folyamat csókolgatna, én már szinte pirilok, erre előttunk átkel a zebrán egy nő(átlagos idős talán ronda is)aki feltűnően bámulja a párom a jó kocsi miatt, erre a párom feltűnően bámulja őt vissza es elkezdett dobolni is az ujjával amig a nővel szemeztek. Es énekli nekem tovább, csókolgat tovább, hogy te vagy a mindenem örökké együtt. És repked.

Egy pillanat szinte nekem áthúzta az egész "rómeós előadását".

Mi ez az egész?

#nők jelenléte
2022. febr. 21. 12:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/169 anonim ***** válasza:
70%
7-es voltam.Az egész kérdés egy kitalált dolog.Szerintem találj ki más kérdést.Ha esetleg mégsem,akkor úgy kell neked.Ilyen kérdéseket csak egy tini tesz ki,akinek élénk a fantáziája és szeret trollkodni.
2022. febr. 21. 13:05
 12/169 A kérdező kommentje:

Nem kam.

Mintha valami hihetetlenrol írnék azzal, amikor egy férfi a párja mellett szemez flörtöl.

Csak én eddig azt hittem ezt olyanok csinalják csak akik nem szeretik vagy nem értékelik a parjukat.

Ezen döbbentem most le hogy de egy fülig szerelmes srác sem különb? Ráadásul a nő mégcsak jol se nézett ki. Csak nő.

2022. febr. 21. 13:10
 13/169 anonim ***** válasza:
81%
Előző voltam.Figyi ha esetleg igaz amit írsz,akkor nem is szeret csak meg akar rakni.
2022. febr. 21. 13:11
 14/169 A kérdező kommentje:
Akkor valszeg egojáték lehet ez tenyleg. Ott lehet a pont a 3#-nál.
2022. febr. 21. 13:13
 15/169 A kérdező kommentje:
13 néha teljesen hülyenek nez ki azoktol amiket szerelmesen művel. Ezer biztos hogy szerelmes.
2022. febr. 21. 13:13
 16/169 anonim ***** válasza:
74%
Smét az előző vagyok.De buta vagy kérdező.Ha idegen pi**ákat nézeget,biztos h. nem szerelmes beléd...Idi*ta vagy.
2022. febr. 21. 13:15
 17/169 A kérdező kommentje:

De biztos hogy az. Látszik rajta.

Lufit lepkét lehetne vele fogatni. A haverjai is látják rajta.

2022. febr. 21. 13:16
 18/169 A kérdező kommentje:

És feltekeny. Azaz valszeg önbizalomproblémás. Egot legyezett. Ez valami ilyesmi lehetett, mert a nő is ezerbiztos hogy nem tetszik neki.

Lassqn kepbe kerülök

2022. febr. 21. 13:17
 19/169 anonim ***** válasza:
80%
Jelentettem a kérdést a moderátoroknak,mert a hülye is láthja h. egyértelműen kitaláció.Szia.
2022. febr. 21. 13:18
 20/169 anonim ***** válasza:
88%
Még annyi,hogy ha ennyire egyértelműen szeret téged minek tetted ki ezt a kérdést?Sztem kamu a kérdés is,ebből is látszik.
2022. febr. 21. 13:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!