Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elválnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok, ha a férjetek néha dühből megpofozná a közös gyereketeket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
75%

#45 Ha ilyeneket csinál, akkor már csak azért sem verném meg, mert simán visszaüt. Ha ilyen szinten nem tiszteli a szüleit, akkor nem fogja csak úgy hagyni, hogy elverjék.

Mondjuk ha a drog néhanapján egy joint, akkor nem érdekelne. Azt meg nem tudom mi, hogy "alantas létforma". (De, igazából sejtem, csak én nem így gondolkodom.)

2022. jan. 26. 14:14
 52/67 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg aki tud angolul vagy legalább szívesen néz magyar felirattal filmeket, mozicsillagon fent van a 2021-es Mass c. film. Zseniálisan mutatja azt be, hogy a szülők mennyire nem figyeltek oda a saját gyerekükre, aminek következtében iskolai mészárló lett... vagy pontosabban sejtették, hogy vannak vele gondok, de inkább nem akartak belegondolni, hogy a gyerekük nem normális, mert "jaj, hát lettek barátai, amikor régebben nem, meg javultak a jegyei"... ahelyett, hogy elvitték volna terápiára az első jelnél, és nem magukat nyugtatgatják, hogy "jaj, a gyerekem nem lehet dilis / rossz".
2022. jan. 26. 14:17
 53/67 anonim ***** válasza:
16%

A sok libsiskedő "Én sosem verném a gyermekem..." meg a sok "Az ÉN gyermekem nem "olyan", mert ÉN jól neveltem..." szülőknek egyszer el kéne menniük mondjuk polgárőrködni, és egy razzián részt venni.

A sok WC-ből kirángatott, "apuci pi lánya", akiket becuccozva qúr valami cigány. Meg a sok behugyozott-befosott budai úrigyerek az utcán.

Meg 18 éves kölykök 400 lóerős sportkocsikkal versenyezve.

2022. jan. 26. 14:27
 54/67 anonim ***** válasza:
87%

A saját környezetemben pont azt látom, hogy akit szerettek bucira verni a szülei, abból lett később drogos lepukkant ember.

Akiket inkább NEVELTEK, példamutatással, beszélgetéssel, azokból értelmes ember lett.

2022. jan. 26. 14:30
 55/67 anonim ***** válasza:
90%
Igen. Még a nevelői célzattal adott pofonban sem hiszek, a gyerek dühből való verése pedig bőven túl megy azon, ami nekem belefér.
2022. jan. 26. 14:31
 56/67 anonim ***** válasza:
100%

"A sok WC-ből kirángatott, "apuci pi lánya", akiket becuccozva qúr valami cigány. Meg a sok behugyozott-befosott budai úrigyerek az utcán."

Aham. És szerinted attól térnének jó útra, mert verik őket? Ugye ezt te sem komolyan gondolod :D

2022. jan. 26. 14:33
 57/67 anonim ***** válasza:
100%
Az a típusú apucilánya, akit a dizsiből halásznak ki bedrogozva, az nem a rendesen, következetesen nevelt kategória, hanem két verzió általában: 1. SEHOGY nem volt nevelve, 2. Vasszigorral és veréssel, épp ezért vadul meg 18 évesen, mert kinyílik előtte a világ.
2022. jan. 26. 14:35
 58/67 anonim ***** válasza:
73%

Dühből. XD

Mint egy kisgyerek....

Ez van most.. egy beteg, neveletlen kisgyereknek gyereke van....

2022. jan. 26. 14:48
 59/67 A kérdező kommentje:
Huh, köszi mindenkinek a kommenteket, igyekszem végigolvasni!
2022. jan. 26. 15:05
 60/67 anonim ***** válasza:
80%

Egyetértek azzal, aki írta, hogy téged is gyűlölni fog, mert hagytad. Nekem ilyen a viszonyom az anyámmal. Nem tudom szeretni, mert cserben hagyott mikor a legkiszolgáltatottabb voltam. Próbálom szeretni, próbálom magamban rendezni, de hiába nem ő ütött, vert, pofozott meg, de ő volt az aki mindezt hosszú évekig eltűrte. Egészen csecsemőkortól kezdve mikor sírtam, szépen elvert apám, mert nem tudott aludni tőlem, egészen tizenéves koromig. Nincs az a beszélgetés, sajnálkozás vagy jótett, ami ezeket elsimítaná és meg nem történté tenné. Ma is dolgozom azon, amit anno elszenvedtem.

Kérlek, védd meg a gyereked!

2022. jan. 26. 16:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!