Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok, ha a férjetek néha dühből megpofozná a közös gyereketeket?
Tegyél egy szívességet a gyerekednek és vidd el az apja közeléből, különben téged is ugyanúgy utálni fog a jövőben, mert hagytad. Nincs nevelő célzatú pofon, minden ütés ártalmas.
Utálom a szüleimet és nagyon mélyen megvetem azokat az embereket, akik pofonnal akarnak gyereket nevelni. Az unokájuk közelébe sem jöhetnek a szüleim.
#10 Dehogyis.
A "Takarítja a fszom, te agyalágyult s*gg, nekem te ne parancsolgass" már sokkal durvább eset, de még ennél sem emelnék rá kezet. Nem hiszem, hogy az a korrekt megoldás.
Itt az okokat kell feltárni, és valami értelmes büntetést kiszabni, mellé egy alapos fejmosás.
“A gyermek szívéhez hozzátartozik az ostobaság, de a fenyítő bot kiűzi belőle.”
– Példabeszédek 22:15
#14 A Biblia egy elavult, ember által összehordott manipulációs eszköz. Ha van is benne értékes tartalom, azt okosan kell olvasni, nem minden szó szerint értelmezendő.
Mondom úgy, hogy amúgy hiszek Istenben.
Az ostoba gyereket meg tanítjuk, nem verjük, azzal sehova nem jutunk.
Ami tudatosan nevelési eszközként használja a pofont, attól elválnék.
Ha nagyon ritkán indulatból, mert mondjuk a gyerek kiszaladt az útra, és apa is megijedt emiatt, és elcsattan egy pofon, akkor még nem. Ezzel sem értek egyet, de ilyen helyzet sajnos adódhat.
Munkámból kifolyólag megtanultam, hogy az emberek igen jelentős része, csak az agresszióból és a bunkóságból ért.
Saját példák:
Jó estét, húzza le az ablakot legyen szíves!
Erre semmi, csak telefonál tovább.
Kopogok, erre leint.
Amikor a tonfa kinyitja az üveget, na arra már odafigyel, és már nem telefonál.
Vagy amikor megkérem, hogy lássam a kezét, de csak matat a zsebben.
Újra kérem, de csak tovább matat.
Érdekes mód, a mellberúgástól egyből kivette.
Vagy az álljon meg!
Csak fut.
A kutyának megállt, le is feküdt játszani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!