Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynátok a párotokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat a helyembe és a gyereketek akaratát néznétek inkább ha nem szíveli a párotokat?

Figyelt kérdés
Élettársam van 2 éve akit nem szeret a középiskolás fiam. Kicsit nyers modorú a párom valóban, van h hozzám is , szóltam is már ezert neki de nem tud változni így meg örök konfliktus van köztük. Ez miatt én se tudok így boldog lenni. Beszeltem én már mindkettőjükkel de nem változott a helyzet. Azzal fenyeget a gyerekem ha leerettsegizik elköltözik ebből a házból. Inkább nem tanul tovább nappalin, elmegy dolgozni h el tudjon innen menni. Van lakásom de ki van adva albérletbe így tudunk egy normális szinten élni, mivel apja nem támogatja egyedül nevelem. A mostani párommal is külön kasszán vagyunk ezért ez az albérleti bevétel nagyon sokat számít sajnos a fizetésemhez. Nem beszélve arról h a fiam jövőjére is kéne gondoljak. Így tudok neki most spórolni ebből. Most eljutottan oda nem tudom mit tegyek, csinaljan amit a gyerekem szeretne felmondjak az albérlőknek és csak a fizetésem marad és menjek vissza a fiammal a lakásunkba. De akkor napról napra fogunk élni? Nem fogok tudni neki anyagilag akkor segíteni. Vagy maradnátok meg itt h spóroljatok? Ti mit tennetek?
2021. nov. 29. 13:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha a párom tiszteletlen és bunkó lenne, nem érdekel, hogy nevezi, nyers a modora, mennék a fenébe. Ha megvan 16 éves a gyerek, menjen diákmunkázni, egész szép összegeket adnak, menj a te lakásodba, és csak nem lesz kibírhatatlan, hogy ne legyen mit enni.
2021. nov. 29. 13:45
 2/19 anonim ***** válasza:
52%
Semmiképpen nem. Nehogy már ő döntsön a magánéletedről...
2021. nov. 29. 13:49
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Ha te sem érzed magad jól ebben a kapcsolatban,akkor menj. A fiaddal pedig beszélhetsz,hogy ha szeretne,elmehetne kicsit diákmunkázni,és akkor neki nem lesz akkora törés az anyagi változás.
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Mit jelent az, hogy nyers modorú? Mert itt szerintem ez a lényeg. Meg az, hogy nem tudsz vele boldog lenni.

Ha mindezek nem lennének gondok a kapcsolatotokban, akkor nem hagynám ott a fiam kérésére sem. Ugyanis ő most kezd kirepülni az életbe és nekem szülőként is jogom van a boldogsághoz, ahogy neki is, ha majd önálló élete lesz.

Az pedig számomra elfogadhatatlan, hogy a saját gyerekem fenyeget és feltételeket állít.....El lehet menni dolgozni és önálló életet élni, legalább hamarabb a saját lábára áll.

5/19 anonim ***** válasza:
84%
Kicsit nyers modorú...valószínűleg egy bunkó paraszt, aki folyamatosan beszólogat a fiúnak, ő meg megelégelte, hogy az anyja nem áll mellé.
2021. nov. 29. 13:54
 6/19 anonymousreview60 ***** válasza:
68%

#5: Ez lesz a helyzet, csak a kérdező annyira akar már kapcsolatot és f@szt, hogy, ezt észre sem veszi. Kérdező:

" de nem tud változni" = Nem akar. Lábat, kezet nem lehet növeszteni, de jómodort, empátiát igen.

Ha a fiad ilyen kényszer miatt lép majd le, akkor meglehetősen távolságtartó lesz a viszony a jövőben.

2021. nov. 29. 14:00
 7/19 anonim ***** válasza:
39%
Mondjuk ha engem fenyegetne a gyerekem, akkor a válaszom egyértelmű lenne: oké, segítek csomagolni.
2021. nov. 29. 14:01
 8/19 anonim ***** válasza:
58%

Milyen jó, hogy te viszed a bőröd vásárra. A párod bunkó veled, boldogtalan vagy, de benne maradsz a kapcsolatban, hogy a fiadat, akit le@ar az apja, anyagilag támogatni tudd. Erre a fiad befenyeget, hogy elmegy dolgozni, ha nem hagyod ott a párod. :D Már bocs, de éppen erre lenne szüksége, hogy felfogja, mennyit teszel érte.

Te pedig legyél egy kicsit önző és tedd végre önmaga az első helyre, legyél fontos saját magadnak is!

2021. nov. 29. 14:06
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező maga mondta hogy tahó a párja, vele is bunkó... És hogy csak a pénz miatt van a faszival. Nehogy már a gyereke ellen forduljon.
2021. nov. 29. 14:07
 10/19 anonim ***** válasza:
36%
9: külön kasszán vannak...
2021. nov. 29. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!