Semmit nem csinál otthon, elhagynátok?
2 hónapja költözött hozzám a párom, akkor az volt az egyezség, hogy csinálja az otthoni munkákat, ha már nem dolgozik. Míg egyedül voltam utáltam csinálni, de mivel keveset vagyok otthon a meló miatt, így nem volt sose ekkora rumli a lakásomban. Mosni mindig este indítottam egy adagot, kaját ritkán csináltam, eszem, ahol ér a nap.
De most mindig arra megyek haza, h kupi van, jó lenne, ha az én cuccaim mellé az övéi is beférnének a gépbe. Meg időnként mondja, hogy ma még nem evett. Nem vittem a hűtőt, ehetett volna, ha összelöki.
Egyébként szeretem, de kezd elegem lenni belőle. Elmondtam neki, hogy ez így gáz, 2 napra összekapta magát, de aztán megint ugyanez lett.
Nagyon a szakítás fele hajlok. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ti mit tennétek?
erre jó, ha összeköltözik két ember.
így könnyen kiderülnek a dolgok.
nem tudom, engem valszeg nem idegesítene ennyire, mivel én sajnos rendetlen vagyok ! :P
másrészt nem lehet hipp-hopp megváltozni, ezt tudom magamról is, mert én is próbálok.
de az viszont tényleg zavarna, ha én dolgoznék egész nap, a másik meg csak kupit csinálna, és még tőlem várná a főzést. ilyet még én sem csinálnék, pedig tényleg rumlis vagyok. azért összekapnám magam, ha már egész nap ráérnék.
Mióta vagytok együtt?
Összeköltözés problémái :)
Én nyugodtan beszélnék vele, megbíznám feladatokkal.
Az én párom sose veszi észre, ha lenne feladat. Sokáig felhúztam magam rajta, hogy nem segít magától. Aztán egyszer elmagyarázta, hogy ha szépen megkérem,akkor szívesen segít, de ő ilyen háztartásbeli dolgokkal nem foglalkozik, magától nem veszi észre. És valóban, ha megkérem, hogy a mosást intézze el, megteszi. Se többet, se kevesebbet. :)
Munkja nélkül nehéz ellustulni, inkább a munkát erőltesd, mint hogy vigye a háztartást. Az az együttéléssel jár, hogy most (kissebb-nagyobb) kupi lesz. Ez nem a párod egyedi viselkedése. Kompromisszumot keress. Ennyi miatt még ne szakíts. Idővel ebbe bele rázódtok, ha csak ennyi a gond.
A barátnőd finoman szólva egy lusta ember.. Ha arra nem képes hogy a napi takarítást megcsinálja (ami nem is vesz el sok időt az embertől ha minden nap csinálja) akkor később se fogja csinálni.
Van aki takarít van aki koszban érzi jól magát..
Én ezt már szintén megéltem.
Sokáig nem lehet az ilyent szeretni,aki ennyire kihasznál és semmibe veszi az embert.
"Meg időnként mondja, hogy ma még nem evett."
Nálam itt ér véget a dolog. Még jó, hogy nem kell megrágni a kaját helyette.
Nem írod ki a nő és ki a férfi, gondolom Te vagy a férfi.
Szerintem ez szuper gáz! Mégis mi a jó izét tud egész nap csinálni,ha nem vezeti a háztartást,nem főz,nem dolgozik, még csak nem is eszik???
Nálunk tuti állna a háború itthon,ha erre jönne haza a férj. Ülj le vele komolyan beszélni,mert ez jobb nem lesz, csak agymosással. Mi lenne,ha még gyerek is lenne?? Egész nap a kakis pelusban feküdhetne szegény étlen-szomjan :(
Te sem ezt érdemled az egész napos meló után!
Szerintem a kérdező a nő.
Ezt a pasit én kirúgnám. Minek veszel a válladra egy ilyen terhet, hogy eltartod és ellátod, míg ő semmit nem csinál?
Még nem evett? EGyem a lelkét! Te dolgozol, keresel pénzt, és még főzz is neki, mikor egész nap otthon van?
Nekem az ilyen nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!