Cigány a választottam de otthon tiltanák ha megtudnák, mit tegyek? 17/L
Én elmondanám a szüleimnek a helyemben, amiket leírtál, meg ha kíváncsiak rá, bemutatnám nekik a párom. Sajnos nem biztos, hogy befogadják, de azért bízz benne!
Amíg a szüleidtől függsz anyagilag, vagy nagykorú nem leszel, addig bele tudnak szólni a párválasztásodba sajnos, de utána már nem.
Én a szüleid helyében inkább azért aggódnék, mert 17 évesen egy nálad öt évvel idősebb férfivel vagy együtt. Nem hiszem, hogy egyformán érettek vagytok, ha meg igen, az azért keményen minősíti a férfit. Vagy te vagy előrehaladottabb a korodnál.
Ha 17 éves vagy, és a szüleid tiltanak, akkor találkozz vele titokban a 18. születésnapodig, utána pedig nem kell titkolnod, nem tilthatják meg. Ilyen egyszerű.
Hogyan értesd meg a szüleiddel, hogy még a cigányok között is akad egy-kettő aki normális életet él? Attól függ, mennyire fajgyűlölők. Ha nagyon maradiak, akkor sehogy. De legjobban te ismered őket, nem mi. Próbáld meg haza vinni, és érd el, hogy beszélgessenek vele, hátha megismerik és rájönnek hogy nincs okuk tiltani.
Kezd a napokban egyre több olyan kérdés megjelenni, hogy a lányomnak/nekem cigány pasija van, de a szülők tiltják mert csúnya gonosz fajgyűlölők, pedig ő rendes, stb....
Érdekes, hogy bizonyos fajta kérdéstipusok hullámokban jönnek, vannak még a "nigériai/afrikai pasim van", a "külföldre mentem de nagyon rossz/férjem külföldre akar menni de nem akarom a családomat elhagyni" - aztán a férj egyik kérdésben Kanadába, másikban Olaszországba menne, stb.... Úgy látom, most a rendes cigány-gonosz rasszista szülők kérdések tetőznek....
"Hogyan értesd meg a szüleiddel, hogy még a cigányok között is akad egy-kettő aki normális életet él?"
Sehogy. A felnőtt emberek gondolkodására nem lehet hatni az esetek 99%-ában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!