Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Cigány a választottam de...

Cigány a választottam de otthon tiltanák ha megtudnák, mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve járunk. Ám, de én magyar vagyok 17 éves ő pedig cigány 22éves. Szüleimnek még nem mertem el árulni, hogy ő van nekem mivel a szüleim fajgyűlölők. Nem tudom hogy a mutassam be őt a szüleimnek,ő már bemutatott a szüleinek, nagyon normális életet élnek tisztességes életet él, tanult ember érettségivel szakmákkal, dolgozik, tiszta, becsületes és törvénytisztelő, akkor nem hiszem, hogy témává kell tenni a származását. Van kert otthon nekik, rendes tiszta ház, nem mocskosak anyukája is rendes tisztességes asszony. Tudom, sok rossz fajta akad köztük, de ők az élő példák arra hogy léteznek köztük jók is a rokonságát is bemutatta ők is egy tiszta emberek jószívűek! A tenyerén hordoz , végtelenül szeretjük egymást. Azt szeretnénk hogy nyugodtan találkozhassunk, mert eddig titokban voltunk csak várt arra hogy majd bemutatom otthon én is. Mit tegyek, te mit tennél? Segítsetek nem akarok senkit se megbántani de nekem ő az igazim!

2013. aug. 18. 14:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Akkor kérdezem én hogy mivel jobb egy magyar aki megcsal fűvel fával minden lány után megfordul a szemem előtt flörtöl és minden hétvégén berúg mit a csacsi!???? saját tapasztalatom ez.. Ő pedig ha elmegyünk valahová csak velem foglalkozik nem iszik alkoholt nem dohányzik nem csal bár még nem volt köztünk úgy semmi sem mivel ő tud várni..nem értem az ilyen negatív embereket akik szerint csak a magyarok lehetnek a jók a tökéletesek.
2013. aug. 18. 15:16
 12/26 anonim ***** válasza:
83%

nagyon látszik rajta,hogy cigány?

Mert ha nem, akkor akár nyugodtan be is mutathatod. Bár úgyhogy fajgyűlölők kicsit nehéz...

2013. aug. 18. 15:20
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

"Akkor kérdezem én hogy mivel jobb egy magyar aki megcsal fűvel fával minden lány után megfordul a szemem előtt flörtöl és minden hétvégén berúg mit a csacsi!????"

Semennyivel, de ezt miért tőlünk kérdezed, nem én vagyok fajgyűlölő, hanem a szüleid!

2013. aug. 18. 15:23
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Várd ki a végét. Lesz itt még sírás-rívás, ereszd el a hajamat. Én nem mondom azt, hogy hagyd el, nekem sem mondta senki anno, megtanultam a leckét a magam kárán egy életre. Kívánom neked, hogy ne úgy járj ahogy én.
2013. aug. 18. 15:24
 15/26 A kérdező kommentje:
Látszik rajta mert ugyebár a nap is megfogja,(de szerintem nem szabadna bőrszín alapján megítélni senkit) de viselkedése olyan mint a magyaroké lehet túl hiú volnék de tudom mindent megtenne értem mivel múlt hónapban édesanyám kórházba került, segíteni akart ,minden áron bevitt hozzá a kórházig de ott a parkolóban mondtam neki várjon meg mert nem akarom hogy ügy legyen ebből és nekem ez mindennél nagyobb segítség volt mert egy magyar se akadt volna aki bevitt volna ő pedig 30 km-t vezetett hogy betudjon vinni..
2013. aug. 18. 15:26
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A bőrszín egy dolog. Vannak tipikus vonások, amiről tudni lehet a származásukat.
2013. aug. 18. 15:29
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe ellentéteket tapasztalok a válaszaidban, ami azt jelenti h ferdíted a történetet h neked legyen jó. Most te itt megakarod győzni az embereket h ő jó gyerek, de ez senkit nem érdekel vágod? :D Te ismered, a te életed, azt csinálsz amit akarsz, itt ezt mindenki les**rja.. Akkor legyél vele és kész, ennyi.. nem tudom h érted e amit írok..
2013. aug. 18. 15:32
 18/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát átgondolom még hogy mi legyen puhatolózom kicsit innen onnan és majd aszerint döntök..
2013. aug. 18. 15:32
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
A cigány,az akkor cigány marad,ha fene fenét eszik.Az udvarlási időszakban nanáhogy ilyen kis bájosak.Teljen el egy kis idő,legyél terhes tőle és meglátod,hogy pontosan ugyanolyan,mint a többi.
2013. aug. 18. 15:42
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy magyar sem akadt volna aki bevitt volna a kórházba? Hol élsz te? Sorozatgyilkosok között??? Húzd már el a rózsaszín függönyt a szemed elől, olvass, tanulj és mérd fel a cselekedeteiket azoknak a nem magyaroknak akik képesek 30 km vezetni... Amúgy Erdélyből írok, meséljek itteni megtörtént, valós eseteket cigányokról vagy elég ami a hazádban történik?
2013. aug. 18. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!