Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Cigány a választottam de...

Cigány a választottam de otthon tiltanák ha megtudnák, mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve járunk. Ám, de én magyar vagyok 17 éves ő pedig cigány 22éves. Szüleimnek még nem mertem el árulni, hogy ő van nekem mivel a szüleim fajgyűlölők. Nem tudom hogy a mutassam be őt a szüleimnek,ő már bemutatott a szüleinek, nagyon normális életet élnek tisztességes életet él, tanult ember érettségivel szakmákkal, dolgozik, tiszta, becsületes és törvénytisztelő, akkor nem hiszem, hogy témává kell tenni a származását. Van kert otthon nekik, rendes tiszta ház, nem mocskosak anyukája is rendes tisztességes asszony. Tudom, sok rossz fajta akad köztük, de ők az élő példák arra hogy léteznek köztük jók is a rokonságát is bemutatta ők is egy tiszta emberek jószívűek! A tenyerén hordoz , végtelenül szeretjük egymást. Azt szeretnénk hogy nyugodtan találkozhassunk, mert eddig titokban voltunk csak várt arra hogy majd bemutatom otthon én is. Mit tegyek, te mit tennél? Segítsetek nem akarok senkit se megbántani de nekem ő az igazim!

2013. aug. 18. 14:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mire tartottak anno a 22-25 éves fiú haverjaim az egyetemen 16-18 éves középiskolás barátnőket? Hogy mindig legyen kéznél ingyenpunci, mert annyira éretlenek voltak, hogy az egyetemen nem kellettek senkinek. Persze nekik beadtak fűt-fát, mennyire szerelmesek. nem egy ilyen síró kiscsajt vigasztaltam, mert sokszor laktam fiúkkal és jöttek az albérletbe, amikor a srác kezdte őket leszarni. Kicsit gondolkozz el ezen. Nem normális, ha egy huszonéves pasi tinilányokkal fut.
2013. aug. 18. 16:19
 22/26 anonim ***** válasza:
45%
Hát előbb utóbb, ha még meglesz, akkor be kellene mutatnod, ne hazudozz, ha tényleg rendes, nem lehet ez gond. És hát az előítélet nem alaptalan nyilván, és azokat sújtja leginkább, akik nem olyanok, mint a cigányok nagy része, ezért legyél türelmes a szüleiddel, hogy megszokják a gondolatot. (Egyik rokonom cigányhoz ment hozzá, az anyja nagyon nehezen viselte, de aztán megismerte a fiút és hát tényleg rendes és elfogadta, de sok időbe telt, azóta is együtt vannak, két szép, rendes, dolgos gyerekük lett, viszont a gyerekeknek sajnos néha szembesülni kell az előítéletekkel.)
2013. aug. 18. 16:49
 23/26 anonim ***** válasza:
28%

Valahogyan azt kellene elérni, hogy a szüleid előbb alaposan megismerjék, mielőtt tudnának ítélkezni. Persze, ez nagyon nem egyszerű. Nem szép dolog a hazugság (de a rasszizmus meg butaság, tehát ez kivételesen megérhet egy füllentést)... mi lenne ha mielőtt bemutatod a szüleidnek, azt mondanád nekik, hogy ne lepődjenek meg, a barátodnak kicsit sötétebb a bőrszíne, de nem cigány. Sőt, jobbikos is. :D Adj rá egy Nagy-Magyarországos póló.t :D Nekem van olyan ismerősöm, aki ezt az imidzset hozza, és mindenki elhiszi neki, hogy nem cigány, hanem csak simán barna alföldi parasztgyerek (én meg nem tudom eldönteni).

Egyébként mennyire elvakultan gyűlölködők a szüleid? Ha nem nagyon, akkor azt is lehetne, hogy rögtön a két családot mutatod be egymásnak, és ha látják, hogy teljesen normális emberek, talán könnyebben elfogadják és beletörődnek.

2013. aug. 18. 22:53
 24/26 anonim ***** válasza:
95%
egyik ismerős magyar csajszinak cigány barátja van. olyan szokások vannak nálunk,h tudod mikor csinálnám meg... pl. a csajszinak letérdelve takarítania kell a cipőjét meg mit tudom én még mi elvárásai vannak a cigány fiúnak. az igaz,h egy cigány család lakása tisztább tud lenni néha,mint egy magyar családé. szerintem ha annyira szereted,akkor vállald fel,aztán lesz ami lesz. de készülj fel,h lassan oda költözhetsz a barátodhoz. ha meg kidob,akkor meg könyöröghetsz ismét a szüleidnek,h fogadjanak vissza. a vér nem válik vízzé...
2013. aug. 18. 22:55
 25/26 anonim ***** válasza:
Tényleg feltűnően sok az ilyen kérdés. Válaszolnék is, ha a legutóbbi válaszommal nem úgy jártam volna,hogy privibe kiderült,hogy a kérdés egy jó nagy KAMU. A kérdés valami ilyesmi volt,hogy mit szólnátok hozzá, ha a huszonéves lányotok egy 45 éves roma pasitól várna gyereket. Én privibe kifejtettem,hogy az én családtagom hogy járt a cigánylányokkal, erre kiderült, hogy a kérdező nem az "anyuka", hanem a lány, és ráadásul az ő anyja elfogadta és szereti az ő roma párját...Akkor minek tette ki a kérdést, provokálni? Ha ez is provokáció, akkor érezd jól magad, ha nem az, akkor meg úgysem hallgatsz ránk, majd rájössz magadtól , miért nem kellene velük foglalkozni, ha tényleg olyan rendes, akkor meg nem értem, miért is dugdosod...
2013. aug. 19. 21:49
 26/26 anonim válasza:
49%
Adj hálát a drága szüleidnek, hogy ilyen szépen tisztán akarják tartani a vérvonalukat és megóvni téged ettől az etnikumtól. Nem vagy rá méltó, hogy ilyen szüleid legyenek...
2013. okt. 14. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!