Cigány a választottam de otthon tiltanák ha megtudnák, mit tegyek? 17/L
Valahogyan azt kellene elérni, hogy a szüleid előbb alaposan megismerjék, mielőtt tudnának ítélkezni. Persze, ez nagyon nem egyszerű. Nem szép dolog a hazugság (de a rasszizmus meg butaság, tehát ez kivételesen megérhet egy füllentést)... mi lenne ha mielőtt bemutatod a szüleidnek, azt mondanád nekik, hogy ne lepődjenek meg, a barátodnak kicsit sötétebb a bőrszíne, de nem cigány. Sőt, jobbikos is. :D Adj rá egy Nagy-Magyarországos póló.t :D Nekem van olyan ismerősöm, aki ezt az imidzset hozza, és mindenki elhiszi neki, hogy nem cigány, hanem csak simán barna alföldi parasztgyerek (én meg nem tudom eldönteni).
Egyébként mennyire elvakultan gyűlölködők a szüleid? Ha nem nagyon, akkor azt is lehetne, hogy rögtön a két családot mutatod be egymásnak, és ha látják, hogy teljesen normális emberek, talán könnyebben elfogadják és beletörődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!