Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat a helyembe és a gyereketek akaratát néznétek inkább ha nem szíveli a párotokat?
Külön kassza, nyers modor?
Nem úgy tűnik nekem, mint egy álomkapcsolat.
Hát értem, a párodnál laktok ketten és albi ki van adva, ahol lakhatnátok.
Gyermekednek vannak lehetőségei, diákhitel, kollégium, ha támogatni akarod az albérleti bevétellel.
Ha visszaköltöztök, akkor is van diákhitel és kollégium, mindkét esetben van ösztöndíj is.
Nem tudom mennyit raktál eddig félre.
Neked szerintem azt kéne eldönteni, akarsz-e a pároddal maradni és ahhoz igazítani a döntésedet.
Ha én is és a gyerekem is boldogtalanok vagyunk, akkor költöznék. Majd elmegy diákmunkára, én vállalok plusz műszakot, de elleszünk. Ahogy akkor is otthagynám a pasit, ha bunkó a gyerekemmel. Az egy dolog, hogy velem milyen, mi lerendezzük, de a gyerekemet hagyja békén.
És ha csak azért vagy a pasival, hogy a gyerekednek tudj spórolni az egyetemre, akkor csak úgy mondom, hogy a lelki egészsége és egyensúlya többet ér. Nem hal bele senki, ha egyetem mellett dolgozik is: én is dolgoztam. Volt, hogy ösztöndíjam is volt. Ha muszáj lett volna, többet is tudtam volna, de a mérgező környezetnél bármi jobb.
Szóval, ha csak azért vagy a pároddal, mert pénz, akkor hagyd ott, marhára nem ezzel teszed a jót.
Ha szereted is, akkor viszont valamit ki kell találni, mert a párod és a gyereked nem bírják egymást. Pl. mediátor vagy családterapeuta segíthet esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!