Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elválnátok, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok, ha a férjetek néha dühből megpofozná a közös gyereketeket?

Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 12:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
82%

Szép kitérő válasz. Szóval: miért hiszed, hogy mindenki a te "mondanivalód" alapján akar élni?

"A családban kell megszoknia, mert az életben sokkal nagyobbakat fog kapni."

?????

Az ugye megvan, hogy ha később az életben valaki felpofoz, azt feljelentheted?

2022. jan. 26. 13:35
 32/67 anonim ***** válasza:
86%
#30 Fura, engem soha nem pofoztak meg, és mégis normális felnőtt lettem.
2022. jan. 26. 13:35
 33/67 anonim ***** válasza:
88%

30: mindenre rá lehet fogni, hogy van "mondanivalója". Azért, mert vmit vki valaha megfogalmazott, még nem biztos, hogy igaz. A Bibliát emberek írták azért, hogy befolyásoljanak másokat. Meg arra is kíváncsi lennék, hogy a Biblia összes írását ugyanilyen pontosan követed-e.

Amúgy meg én kaptam "nevelő célzatú pofont" baromságok miatt, apám azért el vele, hogy nem tudok magamért kiállni, rettegek attól, ha valaki morcos arccal jön felém és paranoiás vagyok. Amúgy meg senkitől nem kaptam a családomon kívül fizikailag pofont. Senkitől. Átvitt értelemben igen, de azt értelmesebb büntetéssel is meg lehetett volna oldani, csak ahhoz kicsivel tübb gondolkodás kellett volna apám részéről, mint az "itt egy tasli, ebbű' majd tanul a gyerek".

2022. jan. 26. 13:37
 34/67 anonim ***** válasza:
7%

31.-re.

Feljelenteni?

Az megvan, hogy abban a pillanatban megtudja az ügyvédem a címed és a neved?

Szereted a gyereked? Nem félted?

2022. jan. 26. 13:38
 35/67 anonim ***** válasza:
90%

Ezt most nem teljesen értem.

Ha megüt valaki, akkor feljelentem. Pont.

Mi köze ehhez az ügyvédednek, meg a nevemnek? Miért félteném a gyerekem? Miről hadoválsz? :D

2022. jan. 26. 13:41
 36/67 anonim ***** válasza:
100%

34: me, én vagyok a 31-es, de arra büszkének lenni, hogy ilyen "tudom, ki vagy és hol laksz, köcsög" jeligével meg a gyereke épségével fenyítenél valakit, akit te pofoztál meg? Gratulálok...

Amúgy meg azt a férfit is elítélte a rendőrség, aki vmi faluban egy vadidegen nő seggére csapott... szóval óvatosan a pofozkodással...

2022. jan. 26. 13:42
 37/67 anonim ***** válasza:
7%
Akkor valaki segítsen, hogy lehet megtörni és befenyíteni egy kamaszt?
2022. jan. 26. 13:47
 38/67 anonim ***** válasza:
80%
#37 Sose legyen gyereke annak aki megtörésekben és befenyítésekben gondolkodik. Soha.
2022. jan. 26. 13:49
 39/67 anonim ***** válasza:
94%

Miért kéne megtörni???? Nem az a lényeg, hogy egészséges és boldog felnőtt lehessen?

Amúgy továbbra se értem, milyen ügyvédekről volt szó a #34-esben, felvilágosítana valaki? :D

2022. jan. 26. 13:49
 40/67 anonim ***** válasza:
80%

37, ha már ott tartunk, hogy meg kell törni, eleve el van cseszve az egész. Ha megtöröd, akkor minden lesz, csak egészséges felnőtt nem és már az eleve a te hibád, ha odáig jutsz, hogy semmi más nem marad, mint az erőfitogtatás.

Ha mégis eljut idáig egy szülő, gyermek viszony, szerintem egyszerűen meg kell próbálni túlélni. Ha itt tart a kapcsolat, a gyerek mielőbb menekülni fog, tehát, a középiskolát kell kibírni és segíteni, ösztönözni, hogy mielőbb külön menjen, akár koliba, akár albérletbe.

Attól, hogy vered, nem lesz "okosabb". Vagy megtanulok rettegni az erősebbtől, amitől örökre megnyomorodik, vagy még jobban elvadítod. Ezt lehet elérni ezzel a módszerrel, semmi többet.

2022. jan. 26. 13:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!