Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok, ha a férjetek néha dühből megpofozná a közös gyereketeket?
Nem hiszek az "atyai pofon" jótékony hatásában. Ha nem tudunk közös nevezőre térni, nem veszélyeztetném a gyermekem, hanem elválnék.
Amit kisebb korban elcsesztél a nevelésében, azt nagyobb korban veréssel és félelemkeltéssel nem tudod helyrehozni.
A legtobb bántalmazott nőben semmiféle anyai ösztön nincs hogy elváljon es fogja a gyereket es elvigye.
Csodálkoznék is ha lenne abban, akit a kérdés érint.
A legtobben csak sipákolnak és elnézik a bántalmazást. Azaz bűnrészes az az anya is akit ha ver a párja is, korházban van monoklival es ott picsog.
Én nulla ft al munka nelkul viszont hazajottem kulfoldrol babával a nagy semmibe akkor is.(nem bántalmazás, de más bajom lett a kulfoldi féjremmel)
Es felépítettem mindent tökegyedul a nagy nullábol gyerekkel.
Lett lakas penz munka
Remélem azért megvéded ott helyben is a gyereket! A gyermekjog mai álláspontja a zéró tolerancia. De ha nem is így lenne, akkor sem lennék képes végig nézni, ahogy ütik, sem megtenni nem tudnám .
Három gyerekem van, de egyetlen egyszer sem bántottuk őket! Lehet másképp is nevelni!
ÁLLJ!
Mi okból?
Mert nem mindegy, hogy egy agresszív barom a kani, vagy drogozik a kölök, vagy beugat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!