Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha férjetek ezt mondaná a gyereketekre?
Már csak az anyagiak miatt vagyunk együtt, szerelem nincs.
Ma telefonált munkatársának férjem, reggel kiment az egyik fiam (11 éves, ikrek, ő down szindrómás, a testvére nem) fogatmosni.
Mikor végzett bejött hozzám. Majd férjem abbahagyta a telefonálást, berontott és azt mondta a fiaink jelenlétébe:
“Tudod, hogy telefonálok erre kiengeded ezt a debella állatot, az Ákost? Pont a tahóbbikat? Zörög össze vissza. Elefánt a porcelánboltba. Nem veszek ételt nektek, ha éhen dögölnétek isten adná, másra úgy sem vagytok jók.”
Nekem azóta gombóc van a torkomban. Van egy férfi, akit szeretek, aki udvarol nekem, viszont ő bevallotta, hogy félelem van benne azzal kapcsolatban, hogy down szindrómás gyermeket kelljen nevelnie.
Nagyon sajnálom a gyerekeiteket.
Valószínűleg a férjed érzi, hogy csak azért vagy vele, mivel ő tart el benneteket és így az ő élete sem a legboldogabb. A legjobb mindenkinek, ha különváltok.
A gyerekeid érdekében az új udvarlót csak akkor mutasd be, ha már biztos abban, hogy el tudja fogadni a gyerekeidet, addig semmiképp.
Én is sajnálom a gyermekeinket, ám épp úgy, mint amennyire önmagamat is.
Nem gondolom, hogy bármi rosszat is tettem volna azzal, hogy nem szeretem a férjemet, mert agresszív, mióta megszülettek az ikrek.
Azt sem gondolom, hogy ne érdemelném meg a szerelmet, a szeretetet, sőt.
A fiúnkat én ápolom, én nem dolgozom. Kivitelezhetetlen lenne így.
Válj el, mert így tönkreteszi a gyerekeket egy életre, és szedd ki belőle az utolsó forintot is gyerektartásra.
A férfiakat hanyagold egy időre; millióból jó, ha egy olyan van, aki fejlett annyira érzelmileg, hogy el tudjon fogadni egy ilyen gyereket. Mint látod ez akkor se megy, ha az övé a gyerek, nem hogy akkor, ha másé.
A férfi igen tahó volt ez igaz, de azért gondolkozz már 4 embert tart el egymaga , te csak otthon ülsz nem kevés pénz kell ehhez, hogy 4 főt eltartson valaki!! Ezért Nemcsoda ha kivan idegileg.
Ha te is dolgoznál , másképp látnád!
És érdekes dolgozni nincs időd de pasizni ismerkedni van???!!!!! Ez a szégyen...... az nem kivitelezhetetlen hogy palizz ismerkedj?
Azzal kezdtem, hogy igen tahó volt hogy ezt mondta...
DE gondolkozzatok már dolgozni nincs idő, meg kivitelezhetetlen ismerkedni palizni van?? Ez szégyen.....
“Ha te is dolgoznál , másképp látnád!
És érdekes dolgozni nincs időd de pasizni ismerkedni van???!!!!! Ez a szégyen...... az nem kivitelezhetetlen hogy palizz ismerkedj?”
Én dolgozom 2,5x annyit, mint ő, csak pénzt nem kapok érte.
Persze, hogy van időm ismerkedni, a kórházban ismerkedtünk meg, a folyosón...
Minden nap ír és érdeklődik, hogy hogy vagyunk...
De akkoris férjnél vagy basszus!! Nem zavar ??! A ferjednek nincs ideje nőzni mert értetek dolgozik
Abból éltek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!