Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek ti mit szólnátok ahhoz, ha a feleségetek megcsalna egy 6-7 évvel fiatalabb férfival és vele akarna lenni (összeköltözni) úgy, hogy van közös gyereketek? Pl a felállás legyen 30N és 24F
Nincs mit jobban kifejteni. :) Ha menni akar, hát menjen, akit csak úgy, pár kedves szóval, és egy-két dugással el lehet csábítani, az sose szeretett igazán. Élje csak az életét az új partnerral.
De menjen, amerre lát, és sose lássam többé, a gyereket meg vigye a fenébe, ne próbálja a nyakamra hagyni.
hogy gondolod, hogy 24F? a te korod ennyi, vagy a 6-7 évvel fiatalabb az ennyi?
vagy a nőtől fialatalabb legyen a pasi 6-7 évvel?
furi
Amado atya
"a gyereket meg vigye a fenébe, ne próbálja a nyakamra hagyni." ----> Nem tudom mennyi idős vagy de elég éretlen a gondolkodásod! Azért kíváncsi leszek, ha lesz gyereked akkor is így fogod-e gondolni! No komment! Köszi a válaszod!
"hogy gondolod, hogy 24F? a te korod ennyi, vagy a 6-7 évvel fiatalabb az ennyi?
vagy a nőtől fialatalabb legyen a pasi 6-7 évvel?"
Nem értem mit nem értesz a kérdésen! Szóval nem írtam, hogy rólam van szó! 30N megcsalja a férjét egy 24 éves sráccal és egymásba szeretnek és össze akarnak jönni, tehát a feleség szeretne elválni a férjétől aki korban hasonló egy fiatalabb srác miatt. És ugye van közös gyereke!
Férjek mit szólnátok ehhez, ha a feleségetek elakarna hagyni egy fiatal srác miatt? Ő volna a pot apuka!
43 éves vagyok, és már egyszer beleléptem egy hasonló cipőbe.
Szakítás után az ex-kedves teljesen ellenem próbálta nevelni a gyereket amellett, hogy mindezek ellenére megpróbálta néha 1-2 hetekre lepasszolni nekem, míg ő "lallalázik" az új partnerével. Ebből köszöntem, de nem kértem, és közöltem vele, hogy rendszeresen kapja a gyerektartást, de ezen felül azt is felejtse el, hogy létezem, én is ezt teszem velük.
Így érthetőbb a hozzáállásom?
Hát "atyám"... Erősen elbukott az apaság vizsgáján...
Nem a gyerek tehet a szüleiről.
a 24 f úgy sem fog kitartani mellette,a nő megfogja szívni, utána nem fogadnám vissza, hanem empátiát színlelnék, mert úgy is hozzám jönne sírni.
de kérdező, te úgy tűnsz, mint aki már most visszafogadná az asszonyt.
a gyerekkel a törvény előírásai szerint törődnék. meg ahogy tudok, meg akarok, meg stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!