Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom még nem szeretne összeköltözni, viszont én már igen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ő 24 éves, én 22, 3 éve vagyunk együtt. Eddig tanultam, de már június óta dolgozom, és a szerződésem határozatlan, tehát nem kétséges, hogy továbbra is dolgozni fogok. Ő már 4 éve dolgozik, biztos az állása. Én egyedül élek egy 2 szobás lakásban, a város közepén, ahonnan a munkahelye 5 perc kocsival, tehát még ez sem lehet kifogás. Ő még otthon, a szüleivel. Az a kifogása, hogy ő még nem szeretne albérletet-rezsit fizetni, inkább azt a pénzt félreteszi. Jó, ebben van valami,viszont heti 7 napból 5öt itt tölt, így már beszáll a rezsibe is. Az együtt éléssel sem lenne semmi gond, elfogadjuk egymás szokásait, igazodunk a másikhoz, beszáll a házimunkába is, ami nagy szó a mai világban, sajnos. Szokták mondani, hogy lakva ismerszik meg az ember. Mi gyakorlatilag már együtt lakunk, csak valahogy mégsem akarja kimondani és felelősséget vállalni. Ő szeret hazamenni anyukához, aki megfőz neki, mos, vasal, megágyaz. (Amiket én is megteszek egyébként). Közölte, hogy ő MAJD HA egyszer ideköltözik, akkor is néha otthon fog aludni, haza fog járni. Oké, menjen haza, néha, töltsön ott egy-egy szombatot-vasárnapot, vagy hétköznap délutánt, ez nincs ellenemre, de utána mért kell ott aludni, mért nem lehetne hazajönni? Miért van ez? Hogyan tudnám megváltoztatni a gondolkodását? Volt egy időszak, mikor sokat veszekedtünk, de ez már rég elmúlt, nagyon jól meg vagyunk. Próbálok folyton a kedvére tenni, mikor itt van, elmondom neki, hogy ez nekem milyen jó stb., de valahogy eddig nem sikerült meggyőzni. Köszi előre is a válaszokat!2013. aug. 24. 06:16
1/4 anonim válasza:
Nem tud meglenni az anyja nélkül úgyse ez nem egy önálló tipus, sose fog odaköltözni hozád ha mégis akor az első veszekedés után úgyis rohan haza anyucihoz.
2/4 anonim válasza:
Ennyit érsz neki.. Jobb hiján veled van..
Lôd ki magad a marsra hátha utánad költözik..!
3/4 anonim válasza:
nem tud onallosulni mert nem tudott erzelmileg levalni a szuleirol es ez csak is a szulok hibaja lehet. Em fog tudni meg elni a szulei nelkul. Nem tudja milyen az a onallonak kell lennie mert a szulei nem hagytak hogy kitapasztalja nehogy elveszitsek a draga kis fiacskajukat.
4/4 anonim válasza:
3.jót ír,ajánlom Csernus: A férfi c.könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!