Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki mostanában szeretne összeköltözni a párjával? Hol tartotok a költözésben? Mennyibe kerül nektek ez?
Mi már összeköltöztünk. Először bútorozott albérletet vettünk ki, ami ugyan kicsit drágább havonta, viszont nem igényel nagy befektetést. Félretettünk pénzt, és a jelenlegi lakásunk két évvel később abból rendeztük be. Elég spórolós vagyok, úh kb. 500 ezer volt, de ágyat, nagy szekrényt meg hűtőt kaptunk.
Szerintem ez a jobb megoldás, láttam már azóta olyat, ahol egy millát beleöltek az összeköltözésbe, és fél évig se bírták ki együtt.
Párom szüleitől kaptunk használatra egy lakást, azaz még a szülei nevén van. A festésen kívül mindent mi fizettünk. A lakásban az előző tulaj otthagyott egy szekrénysort, hűtőt, volt konyhabútor, a hálóba ruhásszekrény és egy nagy ágy bontatlan matraccal, uh ezeket szerencsére nem kellett megvennünk. Ami a legtöbbe került az a mosógép, kanapé, redőnyöket felszereltetni és a konyhai felszerelés.
Már szinte minden megvan, ami még nagyobb kiadás lesz az a szőnyeg a nappaliba és a tv, de ezek nem olyan fontosak. Mi január óta vásároltuk meg apránként a dolgokat, sokszor kivártuk az akciókat. Párom kb. 300 000-et költött, én 160 000 körül. Most fogunk július elején beköltözni. :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!