Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek összeköltözni a párommal...

Félek összeköltözni a párommal. A többi lent?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok a párom 22.4 éve járunk kisebb nagyobb szakitásokkal.A családja jehova tanu az apja még nem...de nyáron az lessz ezért nem járhatok hozzájuk aludni és fezt azt mondják h házasodjunk még.Még egy év sulim van ő már dolgozik.Én nem szeretnék még házasodni 1 évig minimum együtt akarok élni szerintem ő is h milyen.Most összeköltözünk mert hozzánk nem járhat mamával vagyunk anyikám külföldön van.Mama meg nem engedi h feljöjjön...itt aludjon.Tehát összeköltözünk szükösen leszünk de kijövünk...anyámék segitenek az ő anyja is segit nekünk de ő is hamar akar esküvöt.Eljegyzés pár honaon belül lessz 2-3 kb.De a lényeg h hirtelen haragu apárom én is de ő inkább jobban...és miota házat nézünk (3-4 napja) mindenen flekaja a vizet énis vezekszüónkés otthagyom:SFélek h ha összeköltözünk vezsekedni fogunk sokat...vagy lehet akkor már nem mert minden na velem lesz? Szeretem amugy ő is engem Szerelmesek vagyunk.A viselkedése miatt többször bocsánatot kért az apja is idegesiti meg nemszol hozzá mivel nem akarja h elmenjen meg h paráználkodunk mert nemvagyunk még házasok:S a szülei elváltak ő az apjával van.Holnap fizetjók k ia kaukciot de ma is összevesztünk aproágokon...Meg hiányozna mama is tegna már sirtam:S:DDe el isakarok menni.Jajj félek sose laktam még eggyütt senkivel..meg ez a sok veszekedés stressz....elmulik ez ha összeköltözünk végre? ebben reménykedem...ha nem akkor fogom magam és hazajövök szakitok szerintetek? csak az ideg?meg átmeneit ez a helyzet?volt már valaki igy?

2012. jún. 3. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennek már így mész neki, az csak azt jelenti hogy korai még. Az egész írásodból az derül, ki, hogy bár korban már nem, de lélekben még gyerekek vagytok. Korai.

Én is furán éreztem magam összeköltözés előtt, eleinte hiányoztak anyuék, minden, de nálam átmeneti volt és ezt TUDTAM is. De ti úgy éltek mint a gyerekek....nem alhattok egymásnál, marakodtok, mint a kamasz párocskák, stb.....távol még a felnőtt élet. Én így látom, ne haragudj. Szerintem nem ártana még komolyodnia a kapcsolatnak, érnie kicsit, hogy ne legyen szakítás és sírva hazaköltözés a vége két hét után..

2012. jún. 3. 14:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is éretlennek tartalak még egy önálló kapcsolatra.
2012. jún. 3. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

úúristen, kezdj valamit a helyesírásoddal, mert gyalázatos.

nagyon nem nagy még érett egy összeköltözésre, de megkockáztatom, hogy egy komoly kapcsolatra sem.

inkább maradj otthon.

2012. jún. 3. 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, h a költözes is stresszet okoz, ami utana "elmulik"...

...mig nem jön a következö stresszes szituacio: mert azt ugyanigy fogjatok lereagalni. Ö is, erre szamits! Ne szepits, h legközelebb mas lesz, csak a sajat reakcioidon tudsz valtoztatni legközelebb is, az öven nem!

Sztem nem kene ennek feltetlenül igy lenni,ahogy irtad, mashogy is lehetne viselkedni. Az biztos, h az ö viselkedeset csak sajat maga tudja megvaltoztatni, igy elgondolkodnek azon a közös jövön... Csak a csaladi nyomasra, na meg azert "szeretjük egymast", nem terveznek közös jövöt. Nekem fontos, h olyan jelleme legyen, h kijöjjek vele. Jo legyen köztünk a kommunikacio, jol reagalja le a stresszet, vallalja a felelösseget. Ezek mellett tök mindegy, h a csaladja+enyem is mit akar, nem az ö eletük.

Te milyen eletet akarsz? Mi fontos egy kapcsolatban? Milyen jellemü legyen?

Ezek utan gondolkodnek csak hazassagon vagy esetleg gyerektervezesen (azaz hosszabb tavu kapcsolaton).

2012. jún. 3. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kissé kusza az írásod, de a lényeget ki lehet hámozni belőle. Tele vagytok kétséggel mindketten. Én abban a tekintetben is aggályosnak tartom az összeköltözést, hogy mivel te még tanulsz a párod keresete elég lesz-e ahhoz, hogy fenntartsatok egy lakást és még meg is éljetek. Elhiszem hogy egy négyéves(kisebb-nagyobb megszakításokkal)kapcsolatra már lehetne építeni, de mint az előző kedves válaszolók írták, maradjatok még egy kicsit a tervezgetésnél legalább addig, míg elvégzed a sulit. Egy év nagy idő, addig még sok minden változhat. Ha valóban szeretitek egymást ki tudjátok várni. Legjobbakat nektek!
2012. jún. 3. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A borzalmas írásképed miatt elég nehéz volt értelmezni, amit írtál, de ha jól látom, az a gond, hogy nem vagy még felkészülve az önálló életre, és valószínűleg a barátod se. Lehet, hogy a sok veszekedés is emiatt van, túl stresszesek vagytok. Várjatok még az összeköltözéssel! Szülői nyomásra pedig semmiképp se siessétek el az eljegyzést és az esküvőt! Én is vallásos vagyok (nem Jehova tanúja, hanem más), de nagyon nagy butaságnak tartom, hogy felnőtt embereket ilyesmi miatt befolyásoljanak a szüleik.
2012. jún. 3. 14:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább járd ki rendesen azt a hátralévő 7-8. általánost, aztán vonulj be a jehovák közé. Még a családban a helyed, ugyanis erősen gyámolításra szorulsz.
2012. jún. 3. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A helyesírásod és fogalmazásod alapján iskolára szorulsz még.

De az is kitűnik belőle, hogy éretlen vagy még. Hiába töltötted be a 20-at, agyilag még jó 5-6 évvel le vagy maradva.

Nem való még nektek házasság.

2012. jún. 3. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

TEDD: suli, tanulás minden mennyiségben.

NE TEDD: kapcsolat, összeköltözés, házasság - ezek egyelőre meg se forduljanak a fejedben! Főleg, ha hirtelen haragú 'apárod', mert nem lesz hozzá elég eszed, önbecsülésed, hogy kritikus helyzetben inkább elhagyd. Csak magadnak ártasz ezzel, nem való még neked az ilyesmi. Abból pedig, amit a fiúról és a családjáról sikerült megtudnom, szerintem a srác eleve felejtős.

19L

2012. jún. 3. 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Na mi legt veletek?
2014. aug. 12. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!