Félek összeköltözni a párommal. A többi lent?
Ha ennek már így mész neki, az csak azt jelenti hogy korai még. Az egész írásodból az derül, ki, hogy bár korban már nem, de lélekben még gyerekek vagytok. Korai.
Én is furán éreztem magam összeköltözés előtt, eleinte hiányoztak anyuék, minden, de nálam átmeneti volt és ezt TUDTAM is. De ti úgy éltek mint a gyerekek....nem alhattok egymásnál, marakodtok, mint a kamasz párocskák, stb.....távol még a felnőtt élet. Én így látom, ne haragudj. Szerintem nem ártana még komolyodnia a kapcsolatnak, érnie kicsit, hogy ne legyen szakítás és sírva hazaköltözés a vége két hét után..
úúristen, kezdj valamit a helyesírásoddal, mert gyalázatos.
nagyon nem nagy még érett egy összeköltözésre, de megkockáztatom, hogy egy komoly kapcsolatra sem.
inkább maradj otthon.
Lehet, h a költözes is stresszet okoz, ami utana "elmulik"...
...mig nem jön a következö stresszes szituacio: mert azt ugyanigy fogjatok lereagalni. Ö is, erre szamits! Ne szepits, h legközelebb mas lesz, csak a sajat reakcioidon tudsz valtoztatni legközelebb is, az öven nem!
Sztem nem kene ennek feltetlenül igy lenni,ahogy irtad, mashogy is lehetne viselkedni. Az biztos, h az ö viselkedeset csak sajat maga tudja megvaltoztatni, igy elgondolkodnek azon a közös jövön... Csak a csaladi nyomasra, na meg azert "szeretjük egymast", nem terveznek közös jövöt. Nekem fontos, h olyan jelleme legyen, h kijöjjek vele. Jo legyen köztünk a kommunikacio, jol reagalja le a stresszet, vallalja a felelösseget. Ezek mellett tök mindegy, h a csaladja+enyem is mit akar, nem az ö eletük.
Te milyen eletet akarsz? Mi fontos egy kapcsolatban? Milyen jellemü legyen?
Ezek utan gondolkodnek csak hazassagon vagy esetleg gyerektervezesen (azaz hosszabb tavu kapcsolaton).
A helyesírásod és fogalmazásod alapján iskolára szorulsz még.
De az is kitűnik belőle, hogy éretlen vagy még. Hiába töltötted be a 20-at, agyilag még jó 5-6 évvel le vagy maradva.
Nem való még nektek házasság.
TEDD: suli, tanulás minden mennyiségben.
NE TEDD: kapcsolat, összeköltözés, házasság - ezek egyelőre meg se forduljanak a fejedben! Főleg, ha hirtelen haragú 'apárod', mert nem lesz hozzá elég eszed, önbecsülésed, hogy kritikus helyzetben inkább elhagyd. Csak magadnak ártasz ezzel, nem való még neked az ilyesmi. Abból pedig, amit a fiúról és a családjáról sikerült megtudnom, szerintem a srác eleve felejtős.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!