Hogyan tudnám megoldani? A párommal szeretnénk összeköltözni még karácsony előtt.
Úgy utálom, ha valaki nem a kérdésre válaszol.
Nem párkapcsolati tanácsot kért.
Nyilván boldog és jó igy neki, ha össze akarnak költözni.
Szerintem nyugodtan költözz a párodhoz.
Anyukádék segitségére gondolom ezek után is számíthatsz.
A párodnak szerintem nem vagytok teher.
A pici ha kicsit nagyobb lesz, Te is el tudsz menni dolgozni.
Sok boldogságot kívánok neked, és boldog karácsonyt!
Te majd főzöl-mosol-takarítasz, valakinek azt is meg kell csinálni, egyébként szerintem is segíthetnek a szüleid is továbbra. A pénz dolgával pedig mi úgy csinálnánk, hogy minden közös.
Nem tudom sok nő önbizalmát sérti, hogy "eltartanak", valahogy ez olyan hülye kifejezés. Ha a páromnak nem lenne pénze én is bármikor szívesen adnék és adok is neki, mindenféle elvárás nélkül, természetesen úgy, hogy attól nem érzi magát rosszul. De nem is kell minek? Hiszen együtt vagyunk, feltétel nélküli szeretet stb:) Jövőben a párom még egyetemista lesz én meg pont befejezem odaköltözök hozza és pár évig én leszek a kereső, pedig nő vagyok. Utána meg évekig majd ő fog úgyis többet keresni, visszaadhatja bőven:D
Szerintem ezt ne vedd úgy, hogy teher, mert nem az, biztosan szívesen ad, ha van miből.
ne csinálj problémát oda, ahol nincs.
A szüleivel milyen a viszonyod? Ha velük is oké, akkor nincs okod aggodalomra. Minden jót, sok boldogságot:)
Sajna apja már meghalt...Az anyukája érdekes asszony de vele sincs gond,rendes.
persze hogy szívesen csinálnám ezeket,anyja kissé beteges és segítenék neki is és még dolgozni is mennék,így olyan rossz,hogy úgymond én otthon elvok ő meg gürizik 14-15órákat azért hogy nekünk jó legyen.köszönöm a jókívánságokat és a tanácsokat....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!