Hogyan tudnám megoldani? A párommal szeretnénk összeköltözni még karácsony előtt.
Figyelt kérdés
A probléma az hogy ő nem szeretne hozzánk jönni lakni mert nem tudna itt helyben munkát vállalni és nehéz lenne a feljárás (jelenleg is pesten dolgozik) viszont én nagyon nehezen mondtam igen arra hogy én költözzek fel hozzájuk.Az ok:van egy 6hós kisfiam,akivel az apja egyedül hagyott.gyesen vagyok így azon kívül más jövedelmem nincs.nem szeretném ha ő tartana el!!!pedig ha odaköltözünk a picivel akkor ezt tenné.az a kis pénz amit én kapok elmegy a picire tehát magamra semmi nem maradna.itthon anyuék segítenek amiben tudnak,viszont a fent említett okok miatt ő ezt nem szeretné.vállalnék munkát is de a pici 1éves kora előtt ezt nem tehetem.szóval ti hogy oldanátok ezt meg?2010. okt. 16. 18:29
11/11 anonim válasza:
Te tudod, te ismered a parodat.De azert legy ovatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!