Ismersz olyan kapcsolatokat akinek azért lett vége mert az 1ik fél nem akart összeköltözni (pl. :halasztgatta)? Vagy ás indok?
4 es válaszoló.Mióta vagytok 1ütt?
Többiek és mit szólt a párotok amikor szóba hoztátok az összeköltözést?Hogyan reagált?
az exemet többek között ezért tettem ki 4 év után.
Nálam aludt,evett heti több nap,de költözni nem volt hajlandó,pedig a szüli is noszogatták,hogy ideje lenne,hisz felnőtt dolgozó ember.
Ő mégsem.
Bár utólag belegondolva ezzel spórolt,szülei ugye nem kértek tőle semmit,én szintugy,hisz nem lakott itt,igy egyedül fizettem lakbért,mindent,meg kajáltattam sokat,de én tőle soha semmit.Hülye voltam hogy nem tettem ki hamarabb.
Első vagyok. Kb ugyanaz, mint a 7-esnél. Nálam aludt, evett, zuhanyzott, de költözni nem akart. Igaz, nála a szülei se akarták, hogy költözzön, tipikus anyuci-apuci pici fia volt. Neki is megérte, otthon semmit se fizetett, nálam szintúgy. Nagyritkán elvitt vacsizni és még úgy csinálta, hogy legyek hálás, amiért ő fizet.
Mikor emlegettem, mindig csak halogatta, meg jött "na de miből???" dumával, mikor mindketten dolgoztunk, én az átlagbér kétszeresét, ő kb a háromszorosát kereste, szóval ne mondja senki, hogy nem futotta volna egy albérletre, egy pici lakásban. De mindig jött azzal, hogy ő albérletre nem költ, de hitelt se vesz fel, de szüleimhez se költözzünk, szóval neki megfelelt nagyon így, hogy esténként feljér kurogatni meg kajáni meg aludni, aztán reggel szevasz. Végülis nem kifejezetten emiatt szakítottam, de nagyban hozzájárult ez is az elhidegülésünkhöz, aztán jött egy másik pasi és hát... Vele 3 hónap után összeköltöztünk, és ő akarta.
7-es vagyok
A 8-as választ is irhattam volna.
sajnos elég sok ilyen pasi van.
Párom az ellentéte ennek,2 hónap után határozottan ki tudta jelenteni hogy össze akar velem költözni,és velem élni,mire fél éve együtt voltunk,már a közös albérletben ünnepeltük ezt meg.
És neked kérdező?
Mit mond párod,miért nem akar költözni,és mióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!