Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismersz olyan kapcsolatokat...

Ismersz olyan kapcsolatokat akinek azért lett vége mert az 1ik fél nem akart összeköltözni (pl. :halasztgatta)? Vagy ás indok?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 17:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Az exemmel nagyrészt emiatt lett vége 4 év után.
2012. ápr. 15. 17:31
 2/21 anonim ***** válasza:
vége nem lett de a pasi halasztgatta,a csaj befenyitett és igy együtt maradtak.
2012. ápr. 15. 17:37
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pl. nekem a legutóbbi. Exemmel 7 évig voltunk együtt, ebből 2 évig nézte, ahogy egyedül élek, aztán otthagytam.
2012. ápr. 15. 17:40
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt fogok szakítani a barátommal. Ez már el van döntve.
2012. ápr. 15. 17:45
 5/21 A kérdező kommentje:

4 es válaszoló.Mióta vagytok 1ütt?

Többiek és mit szólt a párotok amikor szóba hoztátok az összeköltözést?Hogyan reagált?

2012. ápr. 15. 17:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok. Az én expasim elméletileg benne volt az összeköltözésben. Segített is felújítani a lakást, ahol azóta is élek, azzal, hogy majd úgyis ideköltözik ő is. Aztán teltek-múltak a hónapok, nem történt semmi, pedig nem voltunk már gyerekek, és jópár évet lehúztunk addigra együtt. Én meg egy idő után úgy éreztem, hogy nekem ennyi idősen ez kevés, hogy 7 év után csak hétvégén találkozzak valakivel.
2012. ápr. 15. 18:05
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

az exemet többek között ezért tettem ki 4 év után.

Nálam aludt,evett heti több nap,de költözni nem volt hajlandó,pedig a szüli is noszogatták,hogy ideje lenne,hisz felnőtt dolgozó ember.

Ő mégsem.

Bár utólag belegondolva ezzel spórolt,szülei ugye nem kértek tőle semmit,én szintugy,hisz nem lakott itt,igy egyedül fizettem lakbért,mindent,meg kajáltattam sokat,de én tőle soha semmit.Hülye voltam hogy nem tettem ki hamarabb.

2012. ápr. 15. 18:12
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Kb ugyanaz, mint a 7-esnél. Nálam aludt, evett, zuhanyzott, de költözni nem akart. Igaz, nála a szülei se akarták, hogy költözzön, tipikus anyuci-apuci pici fia volt. Neki is megérte, otthon semmit se fizetett, nálam szintúgy. Nagyritkán elvitt vacsizni és még úgy csinálta, hogy legyek hálás, amiért ő fizet.

Mikor emlegettem, mindig csak halogatta, meg jött "na de miből???" dumával, mikor mindketten dolgoztunk, én az átlagbér kétszeresét, ő kb a háromszorosát kereste, szóval ne mondja senki, hogy nem futotta volna egy albérletre, egy pici lakásban. De mindig jött azzal, hogy ő albérletre nem költ, de hitelt se vesz fel, de szüleimhez se költözzünk, szóval neki megfelelt nagyon így, hogy esténként feljér kurogatni meg kajáni meg aludni, aztán reggel szevasz. Végülis nem kifejezetten emiatt szakítottam, de nagyban hozzájárult ez is az elhidegülésünkhöz, aztán jött egy másik pasi és hát... Vele 3 hónap után összeköltöztünk, és ő akarta.

2012. ápr. 15. 18:24
 9/21 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

A 8-as választ is irhattam volna.

sajnos elég sok ilyen pasi van.

Párom az ellentéte ennek,2 hónap után határozottan ki tudta jelenteni hogy össze akar velem költözni,és velem élni,mire fél éve együtt voltunk,már a közös albérletben ünnepeltük ezt meg.

És neked kérdező?

Mit mond párod,miért nem akar költözni,és mióta?

2012. ápr. 15. 19:19
 10/21 A kérdező kommentje:
Mi 6 éve hogy együtt leszünk,még szülőknél lakunk,ma is felhoztam neki hogy jó volna egy kisebb hitelt fölvenni egy kis házra,nem szólt semmit,aztán mondtam neki hogy ő ezt az összeköltözést nem is gondolja komolyan de nagyon el volt foglalva(játszott),és elintézte azzal hogy miért ne gondolná komolyan?(nem úgy kérdezte/mondta minta érdekelné.)Szerintem ideje lenne már valamit lépni,gyűjtögetéssel(ami úgy is elmegy) meg sosem gyűlik össze annyi hogy egy kisebb házat vegyünk.Ő 27 éves én 25,ideje lenne már komolyan venni,nem?Már egy kicsit kezdek belefáradni,olyan mintha csak én szeretném ezt az összeköltözést.Bár ő is azt mondja hogy miből fizetnénk ezt azt.Hát be kell osztani azt ami van,vagy megpróbálni,jó nem keresünk sokat de sztem 180ból meg lehetne élni.Amit odaadunk a szülőknek az futná egy pár csekket is.
2012. ápr. 15. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!