Válás lehet a vége, ha kevesebb az intim együttlétek száma?
Figyelt kérdés
Régen mondjuk heti min. 4 volt, most ez lecsökkent heti 1-re.
Elképzelhető, hogy emiatt valamelyik vagy akár mindkét fél szeretőt keres?
2012. ápr. 6. 07:56
1/13 anonim válasza:
Idővel természetes,hogy csökken az együttlétek száma. A heti egy normális. Csak akkor lehet baj,ha az egyik félnek túlzott az igénye. Egy házasságban nem ez a legfontosabb dolog.
2/13 anonim válasza:
Ha valamelyiknek ez kevés, akkor elképzelhető. De amúgy ez nem kizárt akkorsem, ha a pár naponta szexel...
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek ez nincs összefüggésben?
2012. ápr. 6. 08:11
5/13 anonim válasza:
Ha az egyik fél nem nimfó, akkor nem lesz válás a vége. Házasságban talán normális a heti 1.
6/13 anonim válasza:
Tököm tele van már ezzel a szexista világgal. Félre ne értsetek, tudom, hogy fontos dolog egy párkapcsolatban, meg megértem, hogy te is félsz ettől kérdező, hogy félted a kapcsolatotokat, de tényleg mindenből ez folyik a tv-ben, a rádióban, ez a trendi, tabu dolog mára már olyan mindennapossá vált mindehol, hogy már kínos szerintem. Semmi nevelő ereje nincs. De semmi, csak az, hogy mennyire állatok vagyunk, az intimitás meg semmivé válik
7/13 anonim válasza:
Ha ez mindkét félnek megfelelő, akkor nem gond, de ha az egyik többször szeretné, akkor okozhat problémát.
8/13 anonim válasza:
Kizárólag ettől nem. Viszont erősíti az intimitást, kötődést, érzelmi kapocs.
Szerintem azt kellene megkeresni, hogy mitől lett a heti 4-ből egy.
9/13 anonim válasza:
Egyébként igen, ez valós dolog, nekem barátnőm nem akarta a végén, de elvárta volna a babusgatást, törődést, és én nem tudtam úgy viszonyúlni hozzá.
10/13 anonim válasza:
A házasságban az átlag a heti 2-3.
Denagy különbségek lehetnek. Nektek kell érezni,hogy ez elég-e nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!